Fåret Shaun

Kollar jag på nu haha o det är så himla roligt, vet, det är barnprogram, men bara för att man är vuxen kan man ha humor :P Jag gillert iaf !
Vakna för en stund sen, ska snart gör frulle, min favvo, rostade mackor med makrill på, mums ! Älskar !
Chicco somna om igen bredvid mig i sängen hihi, vi va ute nyss men han e ju så morgontrött av sej så han går jämt in i sovrummet igen o lägger sej o sover, min snutto :) Världens goaste på nätterna nu, då ligger han mellan mig o Jonas med sitt huvud på kudden så man kan hålla om honom, o han luktar världens goaste, han luktar liksom inte hund som alla hundar gör, han luktar underbart i sin päls, typ sköljmedel elr nå känns de som haha, o det är bra ! Ett tecken på att han är ute mkt o springer säger svärfar, när han inte luktar hundhund :P Men men, iaf, så go på nätterna när man kan ligga o krama om honom o han njuter o somnar så :D Mitt hjärta smääälter ! <3
Efter frullen nu ska jag duscha sen ska jag vänta på att Jonas slutar sen åker vi te svärfar o jag ska göra kladdkaka :D Gottit !
Ha en bra dag :)

Slappiskväll o ny sjuka ?

Sitter i sängen o kollar runt på datorn . Älskling har precis somnat, han började må illa när vi kolla på filmen på 6:an, mindhunter (?) tror jag den hette . Kollade nyss slutet av Bakom stängda dörrar o nu ere Sex and the city :) Sitter o äter en kvällsmacka med ost oxå o päronjuice, gott ! Iaf, back to the sick one hehe, hoppas inte han oxå åker på en redig sjuka nu som jag :( Fast jag mådde ju inte illa men hoppas han är bättre imorgon :) Jag har lovat att ta hand om han om han blir sjuk isåfall :P men tråkigt OM han blir, vi som ska till svärfar imorgon o jag ska göra kladdkaka där medans han grejar med sin cross o så :D Åååh, choklad, underbart !!!!
Hihi, jag har ju förresten bleve lite sugen på dedär med cross jag med :O Satt o kollade runt o drömde mej bort en svänga förut, jag behöver ju ingen värsting cross/enduro liksom eftersom jag aldrig åkt o dom kostar ju typ 60 000, känns VÄLDIGT onödigt om man e nybörjare o så .. Så jag hittade iaf en "leksak" som inte alls va dyr o passar utmärkt till mig :) En 200cc vare, letade Hummer men fann denna ist ! Perfekt leksak som både cross o enduro sa jonas :D Skitsnygg va den oxå, det är viktigt för mej haha, alltså att det är ganska snygga färger o så :P Denna va årsmodell 08 o röd, grå, svart o liite vitt, skitsnygg ! Hittade oxå matchande kläder o en fett snygg hjälm o stövlar, EXAKT i samma färger :D Åh va underbart det är att krypa in i sin lilla drömvärld ibland, eller hur ? :) nej men alltså seriöst, en dag SKA jag äga den :) Jag mejlade ägaren förut iaf o så, bara lite nyfiken av mej ;) Älskling vill ju oxå att jag ska åka, eller va man ska säga, han typ blev glad när jag sa att jag vill oxå ha en haha ! Kul o ha en hobby ihop i så fall :D När han köpte en tänkte jag att det va något som ag ALDRIG skulle fastna för, men jag gick rätt i råttfällan haha .. Fy tusan ser hur kul ut som hellst o jag vill bara åka åka åka :D Man får bra motion oxå vilket är bra ! Jonas e ju helt slut efter att ha kört, o träningsvärk o allt, så nyttigt ere ju om inte annat .. Jaja, de märks i framtiden, har iaf lagd denna bild som bakgrund på datorn nu haha, ögongodis !
Nu ska jag borsta gaddarna o lägga mej under täcket :)

God Natt på er hoppas ni haft en bra dag :)

Inköpslista

Har jag gjort nu så det är klart ! Vi har fuskat med det ett tag nu så man köper på måfå, men nu har jag suttit o skreve saker o tänkt efter vad man behöver i viss matlagning o så, blir nog bra :)
Jag gick in i duschen förut o tänkte att jag drar med mig Chicco på en gång, han hatar o duscha haha, han gillar bara att bada på sommaren, ser han vatten så springer han o bara hoppar i hehe .. Men duschen är inte lika kul :P Fast när man väl brottats med han o är inne i duschen så e han lugn, står stel som en pinne o skäms mohaha så kul o se han o reta han då ;) Han har ju lekt med sin bästis ett par veckor nu o sprunge ute som bara den så han kändes lortig o dammig när man klappa han så nu e han fresch igen :D Han ser ut som en söt björnunge hehe för pälsen e helt fluffig, så sött :) Jag klarade till o med att föna pälsen idag, det brukar han protestera om annars, men efter lite bråk oss emellan så satt han så fint o väntade tills jag var kvar, men så fick han såklart ett par godisbitar direkt efter när han va så duktig .. Borstade honom efter det men han ruskar ju o grejar så pälsen ställer sej upp igen haha .. Precis som en liten björnunge :P Men men .. Han va duktig idag iaf :)
Nu väntar jag på att kl ska bli 2 så Jonas kommer o hämtar mig så vi kan handla ! Kom på att idag fåre nog bli hamburgare, har hittat VÄRLDENS godaste hamburgare på MAXI, dom heter whopper o smakar precis som när man beställer :) Skitgoa o köttiga hehe, inte alls sådär vattniga som burgare brukar vara som man steker sj, apgoda iaf, prova dom ! :) Jag LOVAR att ni älskar dom :)
Nu får jag väl glo på TV en halv timme eller nått, ha en bra dag alla :)

Och sötsuget har kommit för att stanna !!

Och jag HATAR det ! Klart det är gott med godis men inte suget man har heeela tiden i vetskap om att det INTE finns något hemma ! Igår kväll när vi la oss fråga Jonas om de fanns kvar nå godis sen i helgen men det var ju en dum fråga :P Den har ju jag såklart ätit upp för längesen ! Så tillslut vid typ 10 på kvälla så gick jag upp o hämtade glass haha, så vi låg i sängen med varsin sked o käka glass med kolakulor på ;) Det va gött ! O idag ere en ny dag o mer sötsug haha ! Hjälp mej nån !! Jag får tvinga med Jonas o handla sen, han HATAR o handla :P Jag brukar göra det sj o ha med nån kompis elr nått, så säger han om det är nå spec han vill ha, skitsmidigt ! Annars Brukar jag bara handla det vi brukar typ o ha hemma för det är ju jag som står för matlagningen fast vi bestämmer ju ihop va vi ska äta, ibland :P Han gillar all min mat så det är ju tur, så de kan vara klart när han kommer hem efter jobbet om han inte ätit där o jag nån annanstans :) Men han brukar säga i förväg om han äter på jobbet eller inte .. På tal om mat, vet inte vad jag ska göra för mat idag haha ? Nån som kan säga nått gött som inte tar all för lång tid ? Måste handla massa grädde o såna saker så jag KAN göra mat ju hehe :P Kan ju typ göra kyckling o så för han en matlagningsgrädde kvar men inge sugen på det idag hmm .. Jaja, de lär ju märkas !
Nu ska jag pussa på Chicco o kolla ¨på TV !

Nu så :)

Nu är jag klar !
Jag har suttit framför datorn ett tag nu o skreve ansökningar på olika jobb :) Jag hoppas jag får svar ! Skulle va kul :D
Sitter förövrigt o har ONT ä :(  Va iväg förut o fick 2 Panodil av systers mamma :) Men nu börjar dom gå ur kroppen känner ja :( Har inga värktabletter hemma o jag hatar denna period gaah ! Undrar ja en sak, vet ni de förresten ? Älskling har kvar oxycontin (stavning?) kan man ta en sån eller blir jag helt bäng i hövvet då haha ? Vågar ju inte ta receptbelagda saker men man kan ju inte direkt dö för det är ju värknedsättande tabletter, bara att dom är liiite starkare hmm jaja jag vågar inte ta för ens jag vet om det är farligt eller inte !
O jag blir helt totalt galen snart för jag har inget godis hemma, choklad vill jag ha !!!! Nu !!!! Hmm ..
Men får väl bli o lägga sej framför TV:n nu med Jonas o va sur på mej sj för att jag inte orkar handla godis haha, får försöka sova bort sötsuget !
God natt :)

Städning ..

Nyvaken, som vanligt jag ! Fast ganska tidigt idag, mamma ringde kvart i 10 o prata lite :) Så nu har jag vaknat till, tur ! För idag ska jag städa, mindre kul hmm, för det kommer folk o tittar på denna lägenhet kl 3 tror jag ?! Vill ju inte att det ska stå disk framme o hänga tvätt överallt :P Får ju inge bra intryck på lägenheten då heller så lika bra ..
Igår när jag kom hem vid 9 på kvälla va jag så duktig så haha, ställde mej o strök ALLA sängkläder, lakan, påslakan o örngott, o de fanns de gott om ! Har aldrig ströke de förut så nu kommer de va lyx att lägga sej i renbäddad säng som är strykt :) Svärfar sa att det e bra o stryka sängkläder för de typ dammar inte på samma sätt, får se då :) Chicco e ju ganska duktig på att fälla hår så skulle egentligen behöva dammsuga varje dag men vem orkar ? det får se förjävligt ut ibland för ibland orkar man bara inte städa o så kommer det nå roligare i vägen :D
O jag ligger här i sängen o kvider lr vare heter haha, jag har ont o är öm i magen o ryggen ! Ni kan ju gissa vare är !! Hatar ! Känns som det bor nån därinne som vill dra ut mina inälvor, nästan iaf :( Haha, jag till o med har drömt hela natten att jag har ont :P O då känns de kan jag lova ! Men men, nogsnackat om det !
Nu ska jag orka mej upp o äta frulle hmm hej hej

Jag säger hej till publiken ! - In Benny We Trust Höhö

Sitter hemma med My :) Vi har varit på stan o käkat frulle, tonfiskbaguette på Cafè Pause såklart ! Vi va nere väldigt tidigt, halv 10 tror ja, duktiga jag gick upp i tid ist för 12 som jag gör annars typ :D Ganska skönt när man väl kommit upp mej ja e fan inte o leka med precis när jag vaknar ! Hatar att gå upp tidigt .. Men men .. Så e livet !
Chicco ligger med huvudet i Mys knä, sött :)
Idag har jag inte mycket planerat, söka två kuliga jobb ska jag göra denna vecka iaf ! Vore perfekt om jag kunde få något av det :) Så jag ska lägga ner mej som tusan på ansökningarna ;) De ni mohahah ! Skulle trivas tror jag :) Det är ju iaf inget som jag INTE vill göra som tur e, eller vad man säger vet ju inte alla arbetssysslor men jag vet ju vare e för form av jobb o det e inget jag inte vill ha :) Haha krångligt de vart nu :P Jag fattar iaf !
Men men, tom på ord vart jag haha ..
Lyssnar på In Benny We Trust, ganska skön musik :D haha .. Olust musik alltså !
Hej då !

Bonde söker fru bröllopet !

Jahopp, då satt man här igen :P Vi ligger o bara slappar i sängen o kollar TV, zappade runt lite men vart att jag fastnade på 4:an där Bonde söker fru-Bröllopet va på .. Fastnade aldrig för det programmet men de va ju kul o mysit att kolla på bröllop, dock gillar jag inte stora kyrkliga bröllop, jag vill ha något enkelt med dom närmaste den dagen OM jag gifter mej .. O absolut INTE i en kyrka ! Vet redan hur jag vill ha det o delar inte med mig mohahaha :P
Nu ere Advokaterna på TV:n o det är intressant ! Liksom se hur dom tänker från olika sidor o kors o tvärs o lirkar o har sej .. Man måste ju ha ett starkt psyke för att vara advokat kan jag tro .. Men bra är dom !
Jaja, lagade mat förut iaf, blev hemgjorda köttfärsbiffar o hemmagjort potatismos o gräddsås :D Skigött !
Imorgon kanske de får bli rödspätta, om vi har kvar remouladsås ? :O De märks !
Nu ska jag lägga mej ner ist o krama på min älskling :)
Söndag-den internationella kvinnodagen ? Eller ? Älsklingen sa de förut iaf haha, att han hade reda på de tänkte jag men han hade bara fått syn på det i almanackan :P Då ere ju han som ska uppvakta mej hela dagen o göra saker för mig, eller ;) haha nerå, han kanske får laga mat åt mej :P hihi
Ne, tack o hej !

Lördag o mkt körning !

Yes, blev the city i lördags iaf :P Jessica va snäll o tanka bilen :D Anna va med oss en svänga oxå men hon ville hem sen efter vi käkat ! Iaf, vi drog väl runt på stan men va inte så jäkla mkt drag tyckte vi så vi drog över till Kga o kika lite, drog nåra varv där o så .. Liiiite mer folk kanske :P Fast mest EPA-traktorer mohahaha .. 
Kom iaf in te K-hamn igen vid halv 12 eller 12, älsklingen ringde så jag körde han o några te från Mastis till Varvet, han va ju ute med jobbet o de va tydligen bara massa nykläckta 18 åringar som försökte va tuffa o fräna :P Så dom va där högst 20 minuter eller 30 innan dom ringde, Varvet gillar han ju iaf de vet jag :) 
Efter jag släppt av dom där körde jag o Jecka hem Martin W till Nybble .. Sen in till stan igen o tog nåra varv för att sedan köra hem älskling kl 2 när Varvet stängde :) Efter det körde jag hem bror hans till Ölme o en kompis till han fast mot Storfors :P Så det vart lite åkning hehe, men man fick ju bensinpengar av alla så mig gör det inget :D Väl inne i stan typ efter halv 3 ringde Knerra o ville jag skulle hämta han o Stefis utanför Varvet, kom dit men bara Knerra som skulle med då .. Han däcka ju som vanligt nästan på en gång haha så jag körde bara ett varv på stan sen hem med honom o körde hem Jecka sen slockna jag ganska gött när jag kom hem ! Haha detta va min lördag de :P Men den va trevlig :) 
Söndag då, vakna vi båda vid 12, älskling brukar varkna tidigt när han e bakis men inte igår, vi duscha lite o sen åkte vi till svärfar, svärmor va ju här oxå, kul :) Där bjöds de iaf på lax, potatis o romsås lr nått sånt :) o rödlök till, ett måste ! O citron, fast inte på fisken tkr jag, citronskivorna äter jag som dom är, men det va skiitgött verkligen :) Haha, kommer ihåg på Presterud när jag tävla med mej sj o äta citron mohahah, typ 20 skivor eller nått sånt, jag är GALEN i de :D Våga inte äta fler ifall magen skulle vända sej ut o in eller nått, så va ja mätt oxå ! :)
Igår kväll myste vi bara hela kvällen o käka pizza (världens näst godast pizza, förutom Väse var min Strindberg utan lök + bernesås) Ååh, va den va good ! Myste i sängen framför TV:n iaf o hade hyrt "Kung Fu Panda" Den va ju sevärd iaf :P hehe .. Jag vill se "I Taket Lyser Stjärnorna" Kommer ihåg vi läste den på Omvårdnad, fast typ i svenska eller nått, eller har jag fel ? :S 
Iaf, vi köpta ju godis te filmen såklart haha men båda va så mätta så de e mkt kvar, äter vi ikväll :P Provade de "nya" ostbågarna iaf, mild ostsmak o hot chili, goda men smaka typ som vanligt hehe .. Så mätt som jag var har jag nog inte vart på länge haha, kände mej som en strandsatt val !!!! 
Jaja, vi somna väl vid 1 på natta tror jag ;) 
Nu sitter jag hemma o väntar på Anna, jag ska med henne till läkaren .. Sen ska jag göra köttfärsbiffar :D Som jag ääälskar :D O potatis o gräddsås hehe ! 
Nu  ringde hon så ska nog gå ut nu, hej hej ha en bra dag :) 


God morgon, nästan :)

Ja exakt, nyss ätit frulle i sängen, de va gott, skinka på rostat bröd :D Sitter hemma sj för Jonas är o kör cross .. Vakna sent idag, varken jag eller Jonas kunde somna inatt, de va varmt så vi kunde inte ens ha täcke på oss o grejer, helt skumt, satte iaf på TV vid 1 eller 2 på natta så vi hade nå o göra :P Där vare Fredag den 13 del 3, haha o fy tusan va VÄRDELÖÖÖS !!!! Märktes ju att den va gjort när stan brann, nästan iaf, 1982 :D Haha vilka effekter o dyl asså . Ne, vi låg nog mest o skratta än o va rädda :P Sen vart de inte så varmt helt plötsligt så vi myste ner oss under samma täcke :) Va väl för att de blåste ute som de vart knäpp temperatur ? Hum .. Jaja, vi slog igen gluggarna kl 4 tror jag .. Då kunde vi somna :) O jag låg o bytte sida att ligga på heeeela tiden eftersom jag blir täppt i näsan hela tiden grr, o jag TÄNKER inte köpa en nässpray eftersom jag har vart "beroende" av det o använder det ALDRIG längre, så dumt o chansa om man bli fast igen :( Det går ju över när förskylningen e helt borta vanligtvis :)
Ikväll blire en lugn kväll, grabbarna gruuus ska ut o flänga ikväll :P Så det blir lugnt o skönt hemma ikväll haha nerå :P Han ska ut med sitt jobb o äta på bowlingen o bowla o så :) Sen vet jag inte om dom skulle till Varvet efter eller nån annanstans ! Jag ska iaf köra honom vid 4 sen o sen hämta i natt .. O jag kommer INTE va avundsjuk på hans bakfylla imorgon mohahah ! Blir jag som får köra imorgon, ska ju träffa svärmor, ska bli kul :D Hon skulle inte stanna så länge denna gång tyvärr :(
Se om jag skulle va med Jecka en svänga ikväll, Anna blir nog med oxå .. Vet inte va vi ska göra, sitta o kolla film lr nått :) Har iaf inte råd att åka omkring o slösa bensin på stan ikväll .. Så de blir lungan !
Nu ska jag duscha, hej hej :)
Hoppas ni får en bra dag ! :)


Målet är ingenting, vägen är allt ..

Helg igen da !

Sitter hemma hos Anna just nu, hon spelar SuperMario på Wii !
Idag har jag inte gjort mkt, varit hos svärfar en kortis med Chicco, sen veckohandlade vi så idag lagade jag kotletter o potatis, o köpte en färdig sås faktiskt :P En sån där bounjour? burk som e typ som creme fraiche med karljohansvamp o champinjon, det vart riktigt gött :) Köpte även mina favvogrönsaker, alltså minimorötter o ärter på burk,älskar !
Sen slappade vi i sängen eftersom vi bärt in TV:n dit, kollade One Tree Hill såklart :D
Sen vart jag o Jonas ovänner över en sak, eller flera som jag inte tar upp här men man skriver ju i bloggen va man gjort under dagen så. Så han drog till far sin o Anna hämtade mig så vi gick promenad, gick elljusspåret på björkvallen, skönt att skingra tankarna lite då o bara babbla om allt möjligt :)
Efter ett tag ringde han så de e ordnat :)
Inte för att det är kul att bråka men det sägs ju att det är "nyttigt" att göra de ibland i ett förhållande för att man ska växa som person o lära sig hantera saker som kommer ivägen o kunna lösa det såklart .. Sålänge man inte bråkar ofta så .. Ibland behöver man rensa luften helt enkelt !
Ne, tack fö rmig





En kvinna störs av vad en man glömmer - en man av vad en kvinna kommer ihåg


Som sagt :)

Lova ju att skriva om Säfsen så fär ju göra de :)
Vi åkte iaf hemmifrån 8 o käka världens goaste frulle på höghuset i Malmen .. Dom hade kvar baguetter då, brukar va slut jämt när man kommer dit, dumt o börja göra fler när dom vet att de e slut VARJE morgon men men ..
När vi kom fram till Säfsen iaf så köpte Anna o Malla liftkort o jag o My gick in i rasthuset o drack varm choklad :P Tog på oss alla våra kläder för o inte frysa o gick ut o kollade runt lite .. Efter ett par timmar tände grillmästarna Emelie o My på grillen, fan vilka lågor det vart haha ! Trodde först det skulle brinna ner allting men de va ju dom som jobba där som hade staplat upp så inte våran huvvevärk :P
Efter korvar hit o dit så "hittade" jag o My en pulka, woho haha skitkul o bli som barn på nytt ibland :D Det gick fort för en annan e ju inte van haha så fick ha föttera nere i backen bara det att då sprutade det snö i hela ansiktet haha men de vare värt !
Ska lägga upp bilderna på bilddagboken nån dag när jag orkar ..
Nu sitter jag i sängen o tittar på Seinfeld, inte världens bästa men de duger. Älskling skulle kanske få komma hem tidigare från jöbbe om de inte fanns nå o göra så de hoppas ja på, kunna mysa o krama på han, gillar inte ensamma nätter , tur att Chicco är världens goaste voffsing så vi ligger o myser då istället :D Han är världens bäsra hund, o väldigt personlig på nå sätt :) Vi förstår varandra bra han o jag :D
Ne, nu orkar ja inte skriva mer, känner mej frisk nu men inatt kommer jag vara sjuk, hallå, märkligt dedär att man e frisk på dagen o sjuk på natten :S
Men god natt på er som ska sova

Jag hatar o va sjuk !

Fy fan, igår trodde jag att jag hade bleve frisk, men ICKE ! Vakna inatt av att jag va helt täppt i näsan o feber o hostar som en tok ! Rethosta så får ju fruktansvärt ont i halsen, o känns som jag snart hostar tills jag spyr, kväljer sej för tusan när man hostar som en tok o tårarna sprutar gaah !! Hatar o va sjuk ! O MÅSTE iväg o handla, inte ett skit i kylen typ hmm, ännu roligare o va i en affär o hosta livet ut sej o låta som man spyr haha, så akta er i affären så jag INTE smittar er :P
Måste få tag i hostmedicin, fick lite Bisolvon av Jecka igår, det hjälpte i ett par timmar så får väl bli det. Det smaka inte så äckligt heller så man vill spy, det e ju bra haha ! Jag behöver aldrig hostmedicin annars men nu orkar jag inte hosta mer, hostar ett par ggr sen tar det inte ens 10 sekunder så kommer det en attack till ååh !
En pizza vill jag ha idag, orkar inte laga mat när man mår såhär heller :( Se om Jonas ska köpa pizza om han har pengar kvar .. Jag ska iaf fråga om jag kan få en för stå o hosta över spisen i all mat, nej tack ! Om inte han är snäll o lagar mat idag när jag e sjuk kanske :P O släppa sitt spel mohahaha .. Det tror jag nog han skulle göra, jag lagar ju typ alltid mat annars så .. O nu e jag faktiskt sjuk, känns inge fräscht o stå i köket o greja med mat så, eftersom inte han e sjuk så kanske han blir det då ? Om han inte redan e smittad fast det inte brutit ut, jaja, de märks det med .. !
Ne, nu har jag skreve bara negativt haah, orkar inte skriva om Säfsen nu så gör de sen eller nått :) Kul vare iaf !
Nu ska jag försöka väcka darling som jobbat natt, man får göra det på rätt sätt då haha hej då !

Snart :)

Sitter o väntar på linslusarna :P Har packat klart allt, dom e väl påväg in te stan nu :) Tog en bag med lite extra strumpor o halsduk o mössa o sånt hehe .. Tog även med värktabletter o halstabletter om det skulle behövas ! Inte lika dålig idag, skönt :) Lite irriterat i halsen men det kan jag leva med .. Har gjort 3 termosar med varm choklad precis oxå :) Så ska bara packa i korven o allt i bagen sen klar hehe -- Ska snart få min efterlängtade baguette från höghuset :D Haha ! Känner mej redo nu :P Sitter med ett par strumpor o ett par tjockare över dom, har även med mej extra haha .. Sedan har jag snygga långkallingar o mjukis över så fick jag ju låta termobyxor lr vare heter av Anna :) Har en sleten tröja på mej oxå sen tog jag upp min ena vinterjacka sen förra året som jag ska ha på mej :) Kommer inte frysa, har ju 3 par varntar med mej haha o mössa o halsduk :P Kommer väl svettas ihjäl ist haha ! Kameran fick följa med oxå, hoppas jag inte glömmer ta kort bara :P Men det löser sej !
Nu ska jag tjata på Anna vart dom är :) Älsklingen varnade för blixthalka idag tydligen :S Han kom hem från jobbet 6 imorse o det var SNOOOORHALT !! Hoppas vi inte krockar hehe :P Men det märks ju det med som sagt !
Ha en bra dag alla, det ska jag ha :)

Säfsen :D

Imorgon drar vi till säfsen, jag, My, Anna o Malla :D Ska bli så himla kul ! Även fast jag är sån som HATAR skidor o allt sånt men helt underbart att bara få åka iväg på något o inte sitta hemma dag ut o dag in i denna tråkiga stad, mina vänner är GULD värda som gör detta möjligt, tack !
Så medans Malin o Anna åker skidor o allt så sitter jag o My o grillar korv o njuter :) O massa massa varm choklad, gött :D Så imorgon kl 8 bär det av ..
O en riktigt goood frulle blire först, tonfiskbaguette från höghuset i malmen, göttkött ! Sen are we redo !
Låter säkert skittråkigt för er läsare att bara följa med o kolla på, men jag lääängtar verkligen, o som sagt, underbart att åka iväg på en "minisemester" över en dag liksom :) Tänka på något annat o bara njuta ! Umgås med mina vänner :)
Fast det värsta är att jag börjar få ont i halsen, sitter o suger på en mucoangin som är sveriges äckligaste halstablett men väldigt bedövande o bra ! Men jag ska övervinna min förskylning har jag bestämt :P Ska ju som sagt inte härja för mycke imorgon eftersom jag inte åker skidor, sen kan man gå in o sätta sen i värmen ibland oxå :) Men ingen feber, än haha, kommer väl imorgon :( Nej då hoppas inte det ! Känns som en sån där förskylning som inte kommer bryta ut, det gör dom väldigt sällan på mig, en gång per år blir jag riktigt förskyld men för det mesta lindrigt , tur :)
Nu är jag hungrig, igen haha .. Svärfar bjöd på nävgröt o fläsk o lingonsylt, bara för det är min favvo :P O det låter som det snuskigaste, vidrigaste ni hört men ni skulle prova :) Åå går inte förklara, underbart gott ! Men tyck vad ni vill, alla äter vi vad vi vill helt enkelt :D haha

Snöbollskrig !

Sitter hemma o fryyyyyser som en gris, vi har nyss varit hos svärfar. O eftersom det var väldigt mkt kramsnö idag så slutade det såklart med snöbollskrig, ALLA mot mej såklart ! Till o med hundarna tror jag haha .. Men jag fick in nåra fina kast på älsklingen, o även några bra på svärfar, in under jacka på nacken o ansiktet o örat haha ! Men det fick jag ju igen :P Men kul vare iaf hehe .. Imorgon har jag förvarnat Jonas att jag ska ta på mej massa massa kläder o ha VANTAR på mig (som jag inte hade idag) o spöa som som tusan mohahaha .. Så nu jäklar :D Jonas TRYNA mej såklart oxå idag, härligt värre, NOT !
Jaja, sitter o lyssnar på rixfm på datorn nu, ganska good music, men jag undrar om man kan lyssna på kga radion genom datorn ? Det är ju musik de ;P hehe .. Får kolla upp det ..
Hungrig som ett as börjar jag bli oxå .. Men vet inte va vi ska äta idag :( Jag är så himlans sugen på fetmat ,gaah !!! McDonalds ElMaco, ja tack ! Hehe ..
Men får bli hemlagat idag .. Hmm ..
Nu ska jag gosa lite med snuttarna o sen se va vi ska äta, om älskling har nå förslag, hoppas :D..
ByeBye :)

Chicco mitt lilla charmtroll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haha, jag sitter i soffan o har precis ätit mat .. Sitter o skrattar åt Chicco, han sitter breve mej o typ somnar sittandes så han vinglar till i ett ryck o vaknar hela tiden, men inte lägger han sej inte :P Haha ..
Kollar på Lets Dance iaf, hejar på Hasse :D
Har typ inge o skriva, kommer inte på nå bra hum ?
Jag o Anna va ju iaf o fika hos Jacob igår, där bjöds det på tårta oxå, de va gottit :D Sen åkte vi in te stan jag o Anna o åkte omkring lite på stan sen kolla skräckfilm :)
Nu ska jag mysa med Chicco i sängen , ser ut som han vill de :P
Hej svejs !

Hej tjollahopp !

Sitter hos Anna, jag o My kom precis hit o slappar lite i soffan, Anna tvättar, kul för henne :D
Vaknade av att lilla mamma ringde o väckte mej, hon berättade om GI-metoden, den va tydligen effektfull, synd bara att man är TVUNGEN o äta massa saker som man inte tkr om, så jag ska nog inte ens testa :( Men dom va nöjda med hur bra det verkligen fungerade :) Kl va 12 när hon ringde, så tur hon gjorde de, annars vet ja inte huuuur länge jag hade kunnat sova haha :P Gick iaf upp o duscha o käka frulle, rostat bröd med skinka o smörgåsgurka, somvanligt :P O min ÄLSKADE multivitamindrink, den som är 2 liter,såå himla good,den köper jag o älskling jämt :D Finns en nästan likadan som smakar skit, även fast det typ är lika men men .. My kom när jag hade käkat imorse iaf så gick vi te handlaren sen till Anna ..
Igår då, gjorde den där kycklingen, den vart suuupergod iaf :) Med ris sås o grönsaker mumma de :D Sen va vi hemma hos Anna jag o My o spelar Mario, sen kom även älsklingen o Chicco dit en sväng o testade :)
Satt iaf o spela hela kvällen sen gick jag o My hem vid 1, älskling drog tidigare, va väl inte sååå kul o sitta o höra på våra tjejsnack mohahaha :P Somna på en gång när jag kom hem .. Imorse åkte älskling vid nio, han o dom andra skulle åka cross, han älskar verkligen detdär :) Så då passa ja på o lägga mej på hans sida av sängen o mysa ner mej i hans täcke o kuddar :P
Idag blire inte mycke tror jag, senare blire iaf kaffe i Vike, trevligt :)
Nu sitter My o tjuvläser så slutar här ! Haha

Stackars människa !

Lider faktiskt med dej, även fast man alltid får ett "första intryck" om att den verka dum i huvudet o påtänd o alkis o allt negativt man kan tänka, men man ska ju aldrig döma efter det första intrycket innan man vet fallet, eller hur ?
Vad jag menar med detta är att igår kväll följde jag o Anna med Jecka till akuten (inte här i stan) pga väldiga smärtor i hennes rygg som är helt paj förtfarande :( Iaf, medans hon va inne hos doktorn satt vi andra i väntrummet. Hör på ett rum längre ner i korridoren att en annan människa skriker o är wild and crazy helt enkelt, snuten kom dit o prata med henne o bla bla bla .. Till slut kom hon o satte sej BREVE OSS haha o jag ville bara därifråm, för det första tycktes hon vara väldigt hotfull o för det andra så var hon väääldigt berusad o hög vad det verkade som .. Vi satt iaf o va trevliga tebax, lika bra, men hon fick typ snespel då o då o pendlade mellan att vara jättejätteglad till helt rasande .. Men vi satt kvar en stund, sedan ställde hon sej upp o pratade väldigt nära oss liksom o man kände den där äckliga vidriga andedräkten o jag tänkte bara att snälla gå o gör nått åt ditt liv liksom, sen ramla hon pga ruset o allt sen grina hon sen skratta, ja ni fattar .. Vi ställde oss iaf i korridoren teslut, gick ju inte att va där inne, det tyckte sköterskorna oxå .. Tanta kasta massa tabletter typ godis o vi ville inte ha, o då va vi otacksamma o hon skrek till en gubbe som satt där att: Ungdommarna tror jag ger dom nått annat, att jag lurar dom o bla bla bla ..
Hon hann säga mycket till oss, bla detta:
1.Ni kommer få uppleva ett liv helt själva ni med, förstörd utpå o en brusten själ (grina)
2.Ingen hjälp får man av er heller, va fan är detta för jävla ställe? (vadå vi liksom haha vi jobba inte där?)
3.Jag ska skicka Bandidos på er
Typ sånt .. Hon va tydligen kriminell på detta oxå .. Sedan berättade hon för oss att hon skulle till "kvinnohuset" för fruar som misshandlar sin make o sedan hade hon ett straff på sej om våld mot tjänsteman o massa .. Så hotfull hade vi ju rätt i . I detta ögonblick ville man bara hon skulle försvinna liksom.
Sedan efter nån halvtimme satte sej en ambulansförare o pratade med denna person, då började jag tycka synd om henne, om hur hon hamnat i ett sånt här liv, tänker inte berätta vad dom prata om, men ni skulle förstå om ni själva hade hört. Hon berättade om sin livssituation m.m. Usch, stackars människa, man blir som man blir behandlad verkligen ! Det är i sådana här ögonblick som man känner att det är sådana här människor man ska hjälpa här o så .. Om dom själva vill, men denna person "ropade" ju verkligen på hjälp, det märker man på sättet dom beter sej på till viss del ju .. Även fast humöret pendlade på nåra sekunder, man kunde tro att hon va manodepressiv, de heter det va när man pendlar i humör så ?
Jaja, ni kanske inte förstår hur jag kan tycka synd om henne men som sagt, ni var inte med o hörde hela historien, man fick förståelse för hennes beteende på något sätt, fast ändå inte :S
Jaja, ska fortsätta med min mat, tandoorikyckling ris sås o grönsaker :) Myyysfredag !!
Ha en trevlig kväll :)

Älgkrock !

Idag har jag vare med Anna hela dagen, följde med henne till Kga på förmiddagen en sväng. Sedan åkte vi till Ejes o tog en fika, det va supergott o som vanligt vill jag ha alla saker som ligger innanför glasrutan i disken för allt ser ju så förfärligt gott ut jämt haha ! Men favvo är nog sockerkringla, fast idag fick det bli en smörgås o deras saft, den va god den :)
Sedan vart vi sugna på kaffe så vi åkte till Daniel i Bäckhammar o drack kaffe, försökte få dit Åberg o Peter men dom hade fullt upp dom. Satt iaf där en stund innan vi åkte in igen o det var VÄRLDENS bilkö både mot stan o mot Bäckhammar . Slog på radion o då vare en kvinna, tant, dam, kalla detva ni vill, som hade krockat med en älg. O jag är livrädd för älgar att JAG ska köra på någon så otäck varelse haha o det nämnde jag senast på väg till Bäckhammar, så händer detta på väg in hmm, vi tog en genväg så såg aldrig bilen som måste bleve typ mosad eller iaf väldigt krockad ! Älga dog iaf på plats stod det på Expressen.se när jag kollade nyss o kvinnan åkte med blåljus i ambuland till sjukhus, ambulansen såg vi när den drog iväg. Usch, det är det jag säger, älgar är fan farliga, man KAN faktiskt DÖ när man krockar med sådana, o sen vill dom ju sparkas i rutan om dom sitter fast, o har man då oturen att ha huvudet ivägen, ja, då säger jag bara GOD NATT ! Usch, så nu kommer jag vara EXTRA försiktig när jag kör på landsvägar utan viltstängsel, hellst vill jag köra i 50 haha ! E18 går bra med stängsel, då kan man köra fort, inte ofta det kommer in djur där liksom, men mörker o utan stängsel, då är jag inte så kaxig. Jaja, nog om mitt snack om älgar haha ..
Sitter o kollar på Anna när hon spelar wii SuperMario, verkar skitkul. Så jag önskade mej detta när jag fyller år av älsklingen :P Kan va kul o ha nå o göra on the country om jag inte har bilen o så haha :P Så vi får se . Min dator är iaf för seg för att ha spel på så de går inte . Men ändå inte så kul att spela på en laptop ..
Idag gjorde jag tortellini o det va lika gott som vanligt :D (självgod)men det måste man ju va ibland eller hur :D
Imorgon blire TandooriKyckling, mumma !

Nu ska jag prova spela lite snart ose hur det slutar haha jag ÄR dålig förlorare !

Ha en bra kväll :)

Då har dagen bara flöge iväg då ..

Som vanligt om inte annat !
Sitter hemma Med Anna nu, har nyss ätit mat, gjorde falukorv pasta o bernesås :P vet det låter äckel men det är skitgott !
Idag då, körde Anna till tandläkaren på dagen o sen kom My, vi åkte o handlade på Maxi o idag använde jag Scannern, tycker det bara är krångel med det egentligen o det tar lika lång tid, för man packar ju ner efter varje sak så tiden spelar nog inte någon roll egentligen, men slapp ju plocka upp alla varor iaf, förjävla tur för det HATAR jag att göra ! betalade där man står sj vid nån sorts dator utan personal, men nja, får väl säga att man kanske gör om det NÅN gång, om man inte har brottom !
Sen vart det hem o laga mat, men va VRÅÅÅLHUNGRIG eftersom jag inte ätit något, så det vart smörgåsar o lite gott till ist :) Sedan åkte jag o My ut te svärfar så Chicco fick leka med Laisa, hans favvo :D Han blev totalt slut så han låg däckad hela vägen hem sen haha, tar typ en kvart hem men han somna nog på grusvägen tror jag minsann :P
När vi va inne tänkte vi ta svängen förbi farsan, men där vare kolsvart o ingen bil hemma, så ingen idè o gå in så liksom .. Min "låtsasfarmor" lr a man ska säga, jag säger nog farmor, har ju 2 hehe, nej men farfars sambo kallar jag oxå farmor, ar haft henne med hela livet oxå, såsom riktiga farmor, så det blir 2 farmor :P
Iaf, hon ringde o bjöd mig o Jonas på kalas när farfar fyller 70 snart. det skulle bjudar på köttfat m.m. Underbart gott ! för farfar ville ha med alla barn o barnbarn o barnbarnsbarn hehe, så vi blir ett gäng, det är kul :) frågade henne om hon ville ha hjälp innan alla kommer men det va tydligen inte så mycket o laga eftersom hon beställer maten, men vi skulle höras lite närmare :) det ska bli trevligt iaf ! Undrar va man ska köpa till farfar då? Nån som har nå förslag ? :O
Det lär märkas !
Nu ska jag fortsätta va social här :)
Älskling slutar snart jobbet o komme hem oxå :D
Ha en bra kväll !

Onsdag ..

Idag ere onsdag (Lilllördag) o jag sitter o funderar på vad man ska laga för mat idag haha, roligt värre o sitta o fundera ut det :P Ska iväg o handla sen så vet inte om jag ska göra tortellini med bacon, har tänkt på det i flera dagar nu .. Men måste köpa matlagningsgrädde till o så i så fall, men det brukar jag alltid handla ändå, använder det i mycke matlgning :D Gott ! Fick iaf med mej My o handla sen :) Jag hatar o handla sj för vill gärna gå o prata med någon men e man sj kan man ju inte de haha .. Sen kan alltid den som är med ge tips på mat o grejer, de e bra !
Anna TJATAR om att de e så fint väder ute o dittan o dattan haha på msn så jag blir avbruten heeeela tiden när jag skriver :O Haha nerå, de gör inge :P
Men nu har jag inte tid mer, mobilen går varm nu oxå hej hej

The Guru

Äre på TV nu, ingen film för mej men fanns inge annat o ha på, sitter ju ändå bara o sneglar på TV:n för grejar med min dator ist ..
Nu har jag iaf ställt in ALL disk o plockat ordning på lite kläder, va kläder ÖVERALLT verkligen .. Sedan bäddade jag rent i sängen, finns nog inge mysigare o skönare än att lägga sej i en renbäddad säng med våra fluffiga goa duntäcken :) Så ere lagomt svalt o skönt i sovrummet på nätterna, jag gillar när det är lite kallare i sovrummet, sover bättre då, på sommaren är det jämt pötthett o jag hatar det ! Då har vi fönstret öppet på vid gavel haha .. Skulle kunna ha det nu med för det är så skönt o sova när det är kallt, så man riktigt myser ner sej under täcker :)
Väntar iaf  på att älskling ska komma hem, o det gjorde ha nu haha för nu kom han indundrandes genom dörren :P Chicco sprang ut o mötte han lika glad som alltid när han ser honom :)
Är sugen på något gott, börjar bli hungrig :P Men finns inget gott o göra hemma ju haha, måste handla lite imorgon tror jag minsann ! Lite glass finns de väl men kolasåsen e slut :( Men har ju kola/chokladkulor, det kanske är gott till ? Vart bra sugen på banan med choklad i nu o köra in i ugnen så chokladen smälter, det är riktigt mumma de :D Men varken choklad lr banan hemma haha, så , synd för oss !
Nu ska ja krama på min snutt :)
Ha en bra kväll !

Ja ni ..

Sitter hemma med Anna nu o spelar GH :D My va här förut en sväng oxå .. Skulle bjuda dom på mat med dom hade redan ätit så jag fick äta sj hehe men de gick ju bra de med .. Blev wokade nudlar o kycklingfilè o sweet chili sås, de va smaskens !
Har även diskat allt o småplockat lite med sånt man bara låter ligga i stora högar annars o aldrig orkar sortera hehe typ papper o allt möjligt så nu ere fixat ! Lite mer ordning iaf :P
Även packat ner lite småbröte o så. Gardinerna får sitta kvar för vill ju inte bo utan de i några veckor liksom, blir så kalt o usch säger jag bara :(
Jag vattnade även mina halvdöda blommor oxå hahahaha, dom va väldigt törstiga :D
Men nu va de visst min tur o playa, skriver sen kanske :)

Storm

Gud va de blåser ute, blir tokig ! Jag o Chicco gick hem till pappa vid tre o hälsade på, kom hem nu typ åtta .. Satt o tjötade om allt möjligt o fika !
My ville att hon o Johannes skulle få komma hit nu o dricka kaffe, men jag har så himlans stökigt så jag SKÄMS att ta hem någon så det får kanske bli imorgon efter att dom har gjort det där som dom skulle göra iiihh :)
Chicco ligger iaf helt utslagen på golvet haha, pappa har busat med han hela dagen :P
Sitter o kollar på sjön suger nu, dom är ganska roliga ändå :)
Ska gå ut i köket nu o äta något, blev ju hungrig haha :P
Va på Thaien på lunch med My o Anna, de va lika gott som vanligt de !
Ha en bra kväll !

Bowlingen :)

Ja de va SKITKUL ! :D Vi vart ett bra gäng, jag, älskling, Stefis, Knekten, Björn, Anna, Malin, Anderdahl, Martin, David, Björn w, Martin w, Hane, Johanna sedan nåra te tror jag men kommer inte på haha .. O vi spela tjejer mot killar o gissa vilka som vann ? Tjoho,vi såklart! Girlpower mohahaha ..
Sedan bärde det av te Mastis, det var funfun :) Dansa som tusan :P Drack mina favvisar: RosaPantern & SexOnTheBeach :) Provade även Piggelin men fan va äcklig,smaka inte alls glass som jag mitt pucko trodde hehe ..
Men det vart en heeellyckad kväll igår o idag mår man som man förtjänar haha :D Men börjar må bättre nu :) Denna kväll får vi göra om tycker jag,tyckte några te oxå :P
Haha, o idag fick jag ett konstigt samtal haha trodde ja skulle dö !
Ringde dolt så jag svara:
-Hallå?
-Hej, vem är de?
-Emelie, vem e du ?
- Öö, jaha jag heter ****** o du har ringt mej på skyddat nr
-Haha, nej de va ju du som ringde mej nu
-Nej, du ringde mej för jag svarade ju
-Haha, va e detta
-Men då lägger vi på då eftersom vi inte kommer fram till något
-Ja, de tycker jag
-Hej då
-Hej hej

Haha, funderade länge på va de va för pucko som ringde, sen skicka Stefis på msn o fråga va ja ville o grejer osa att jag hade ringt haha jag fattade ingenting, men sen ringde ja Knekten, som inte kunde hålla sej, då hade dom2nötterna ringt o fula sej o ringt 2 st så jag prata med han som dom ringde te oxå haha,puckon ! Lite kul i efterhand vare väl men fan va ja undra :P Haha ..

Nu sitter jag hemma hos Anna o dricker kaffe, efterlängtat :)
Ska va social nu hej hej

Live your life ..

Fett bra låt med Rihanna :)
Sitter hemma just nu nyduschad, älskling lagade maten medans jag duschade :) Blev ostsnitzel o strips, gott !
Ska snart sminka mej o platta håret, sedan ska vi gå hem till Anna på lite förferre, jag blir typ nykter, ska väl dricka lite Baileys som jag fick av svärfar i förrgår :)
Sedan blire bowling för fulla muggar med gänget . Är massa fler som ska med nu så det blir kul :) Jag bokade 2 banor igår o några te skulle boka några banor, kommer bli riktigt kul ! Fast jag SUGER på bowling, o e en RIKTIGT dålig förlorare haha men man får väl bita ihop ikväll om man kommer sist :P Haha ..
Igår lirade jag o Anna lite GH sedan åkte vi ut på stan, men va fett torrt ! Så åkte hem efter en stund :)
Igår fick mamma första tidningen som jag gav henne i julklapp, jag gav henne en tidningsprenumeration, hon blev glader :) Tur att det vart en bra tidning iaf som hon gilla :)
Ska hälsa på systeryster nån dag oxå, dom har grejat i huset, verkade bli riktigt snyggt när hon förklarade hur det skulle bli, så får man ju även träffa lilla mosters sötnos samtidigt, det gillar jag :) Hon är så go lillsnutta !
Ne, om man skulle ta o göra sej iordning ! Jeansen passa perfa som jag fick hem igår :) Blir dom ikväll o stövlar till, eller stövletter kanske de heter jag vet inte riktigt hehe ..
Ha en bra kväll alla :)

Härligt !

Sitter hemma med lilla Anna o spelar GH nu :) Älskling är påväg hem nu, han tog svängen förbi ICA nära o hämtade ut mina jeans jag vann budet på på tradera :D Hoppas dom passar nu hehe .. Idag har jag inte gjort så mkt, lagat mat, tvättat kläder tills imorgon o så, sedan solat med Jecka, o nu sitter jag här med Anna :)
Nu kom mina jeans woho ! Måste testa :P
Så det får bli ett KORT inlägg nu !

Bowla imorgon med gänget :P
Jag gillert ! Ta några cider o umgås :) Tror det blir jag, älskling, Anna, Malla, My, Hane, Stefis o Robban, som vi tror nu iaf :) Jag ringde o bokade 2 banor imorron kväll iaf !

Hade bra !


God natt ??

Jag vill sova ! Men har jättesvårt med att somna, provat en massa saker, inga sömnmedel o så alltså hehe men typ att gå upp tidigt för att bli trött på kvällern. Men problemet kvatstår, jag blir aldrig trött ! Hur länge jag än varit vaken o det är fett irriterande, spec OM man ska vara uppe en viss tid någon morgon o inte somnar för ens på natten, då e hela dagen förstörd sen ju .. O som imorse, jag somnade typ tolv lr ett inatt, Jonas gick upp fem för att åka te jobbet, jag kunde inte somna om så va tvungen o lägga mej o läsa te halv sju, för att sedan tvinga mig sj att sova, för att vara pigg dagen efter .. Jag kan inte lägga mej samtidigt som älskling vid 10 när han jobbar förmiddag, då glor jagbara upp i taket haha .. O stänger jag igen ögonlocken åker dom typ upp igen för att jag INTE är trött ! O jag ligger inte o funderar på något som gör att jag inte kan somna, är bara att jag inte blir trött ? va inne o kollade sömnhjälpen på Apotekets hemsida nu, den verkar bra, den vill jag ha, men kostar 400 spänn ! Så får vänta :( Jag vill inte direkt köpa sömntabletter, inget sådant till mig men något att läsa, hur man blir trött o vissa metoder som va i den jag kollade. det handlade om kognitivt beteendeterapi tydligen (KBT) Jaja, får väl önska mej när jag fyller år :P Höhö .. Kanske ska ta o gå ut o springa mej trött ? Nej, för då hinner inte stresshormonerna lugna ner sej så man blir inte trött på flera timmar då ! Fler som inte kan sova ? Ser massa som blippar in på msn :P
Men jag ska ändå tvinga mej till sängen nu o mysa ner mej under täcket med mig älskling o Chicco, mina små snuffsingar :) Brukar ligga o prata med Chicco , då kan jag somna efter ett tag haha, älskling vill jag inte prata med för han behöver sova som ska upp 5 .. Kan ju inte direkt "prata" med chicco heller för då vaknar ju Jonas, jag får viska hoho :P Nu blire o borsta tandebissingarna !

Sov gott, det ska jag :) (sover som en stock o gott när jag väl somnat iaf :P )


Skönt väder !

Nu tycker jag att det är perfekt väder ute, int hunnit bli sliskigt o slaskigt än, snön e fortfarande lite fluffig när man går, det är bra :D Idag vakna jag av att My skickat 5 sms o ringt 6 ggr hehe .. Jag har aldrig ljudet på när jag sover men ingen lär sej de :P Höhö .. Men iaf, kunde inte läsa mina sms, stod att åtgärden avbröts lr något, min tele suger ! Aldrig mer Sony Ericsson, säger ja varje gång haha men så hittar man någon snygg ändå, o tror att den e bra, but it is crap ! Inte haft den länge, sen somras men redan trött. Alla nya går bara sönder, man skulle ha någon som e ett par år gammal, jag skiter i hur nytt det är o så, vill bara det ska funka ! Men finns ju knappt nåra gamla telefoner o köpa haha .. ordnar sej nog nångång .. Tillbaka till det jag börja skriva haha, jag fick iaf ring upp my lr så ringde hon mej igen, minns inte :S Sen gick vi te ICA trumpan hon skulle ju hämta ut sin GRAVIDBOK :) Min lilla snutta ska bli mamma, det ska bli otroligt intressant o roligt :) Hon kommer fixa det galant .. Hon kommer vara jättejättetrött på mej när hennes föds haha för jag kommer vara där varje varje dag om jag känner mej sj rätt :D Men då får hon faktiskt säga te mej när hon tröttnar haha, när det blir för mycket :P
Men men, vi gick iaf te Vallis o käka lunch sedan gick jag hem o koka ris till Chicco, han fick i sej lite iaf :) gav även Doris ris i en äggkopp :) det gillade hon mycket hehe !
Sedan har jag o älskling vare hos svärfar som vanligt :P Sprungit av Chicco lite, han längtar ju faktiskt till sin best friend Laisa :p
Förresten haha, My är en sån som är VÄLDIGT duktig på att reta upp lille Chicco så han blir tokig haha sen skrattar hon åt honom ett tag efter, men iaf, hon funderade lite förut o sa såhär:
Om Chicco hade varit en människa så hade vi varit sådana som retade varandra hela tiden,eller iaf jag, för jag mobbar honom, han har inga vänner, förutom dej o Jonas (sen skratta vi) . o jag ser framför mej hur han ser ut som människa, han är fet haha .. Så sa My iadg om min älsklingchicco .. Stackars Chicco, tur han inte förstår allt man säger :P
Va töntiga ni e som inte kommenterar att ni läser förresten höhö :P En har iaf kommenterat, men utan namn så veta fan vem det är haha !!!! Jaja, gör som ni vill men om jag ska lösenordsskydda nångång så vore de ju bar att veta vilka ni e så jag skcikar det te er :)

Nu ska ja kolla Tv hey

Klar med baket ..

Finally :D Vart bullar idag som sagt hehe, några med kanel, några med vanilj o några med kardemumma o nötter i, satt fint de ! Anna hjälpte mej o sen kom My o fika o drack kaffe med oss, sedan kom grannen oxå :) Maten e vi klara med oxå så jag är MER än mätt nu haha !
Sitter för övrigt o tittar på femman, handlar om barn som va på skönhetstävlingar sedan de var 9 månader gamla fram till nu, nu e dom typ 17, blir jädrigt förbannad när jag ser detta ! Hur kan FÖRÄLDRAR, om man kan kalla dom för det, låta sina små femåringar sminkas upp o klä sig utmanande o dansa utmanande o försöka se ut som vuxna kvinnor ? helt ofattbart i mina ögon ! Nästan så man skulle kunna grina, usch fattar inte mig på dessa människor ..  Barnen vann bilar när dom var 5 år gamla, what ? :O O då sa ena mormorn såhär: Denna tävling ska hon på för hon kan vinna en bil, o mormor behöver en bil .. Hallå ? Dax o vakna ! Att utnyttja ett stackars barn för att SJÄLV få en bil ? Nej, jag kan inte kalla detta kärlek till sitt eget barn o barnbarn, alla har olika uppfattningar om detta men va tusan ! En 9 månaders bebis i en tävling för att vinna pengar, nej nej så himla fel !!!! Barnen blir pressade till max, o kan man kalla dom barn ? nej, dom blir tvugna att växa upp snabbare på något konstigt o förvrängt sätt .. Inte konstigt allt att sådana tjejer får anorexiproblem med denna pressen o mår psykiskt dåligt o vilja ta sina liv, slutar ju ofta så .. Stackars barn, jag lider med dom ! Dom lär sej bara att se bra utåt, inget annat .. Ne, ta alla dessa föräldrar o morföräldrar o banka in vett i skallen o jag vet inte vad ! Usch .. Jag skulle ALDRIG I HELA MITT LIV kunna göra såhär med mina barn, barn är barn, låt dom få vara det !


Tack o hej från negativa mej ..


Bullbak :P

Står det på schemat idag hehe .. Ska snart börja med degen tror jag :) Fick inte nog igår när jag bakade så gjorde även gaffelkakor haha, dom vart goa dom med .. Sen åkte jag o My till anna o playa wii .. Kul som sjutton det där !
Har tänk på detdär med att lösenordsskydda bloggen ? Vet inte än men först vill jag bara se vilka som läser min, inte för att jag vill kunna blocka nån, aldrig i livet, men bara intressant vilka som läser :) Jag läser typ skitmånga jag haha, vad har man blogg till ? Exakt ! Men ni kan ju skriva ert namn o bloggadress om ni har :) vet ju hur många som läser så märks om alla kommenterar eller inte, men bara intressant o veta :) Men men ..
Chicco sitter på golvet breve mej , fast jag sitter i soffan hehe men har la iaf sitt söta huvud i mitt knä :) Va nyss ute o gick med han, där vi brukar gå byggde dom om så det var bara ett stort jäkla hål på vägen så gick inte att gå där haha, så fick gå RUNT kvarteret först :P Dom hade ju inte lagt ut nåra såna där järnplatter lr vare heter så man kan gå över liksom,bara ett himla stort hål haha ..
Får besök sen av Anna o My som ska provsmaka mina bullar o ta en kopp kaffe :) Anna kommer typ snart så hon får vara med min under bullbakningen haha ! Älskling jobbar förmiddag idag han .. Ska ju göra god mat till han i eftermiddag, får se när det ska hinnas ? Typ när degen jäser kanske ? Jaja, lär ju märkas hur det än blir med det !
Nya hyresvärden till nya lägenheten ringde igår med, som fråga efter denna adress så skickar dom ut avtalet lr vare hette kom inte ihåg hehe ..  Älskling o jag ska sätta oss o kolla IKEAs internetsida o skriva upp saker som vi MÅSTE köpa när vi flyttar, så vet vi vad vi ska ha när vi kommer dit ist för att bara ta massa småplock utan lista o missa hälften o det bara blir massa onödiga saker ! Vi vet några saker nu iaf, det är en storstor spegel till hallen, ett nytt vardagsrumsbord som vi har kollat ut redan o så .. 2 nya nattduksbord . Typ det .. Så får de nog vara bra sen, men som vanligt med IKEA kommer det ju följa med massa småsaker i påsarna haha ..
Nu tor jag Anna kom, hon skulle ha med pärlsocker oxå för mitt räcker inte :O
HejHej


Husmor haha

Det är jag det :P Sitter o väntar på att brödet som jag bakar ska jäsa klart för andra gången :) Sen in i ugnen :D blir formfranska idag, gottit med hembakat bröd ! Imorgon ska jag göra bullar :) Köpte även hackade nötter jag ska ha där man kletar smör o socker o de, ska bli gött de :) Annars idag då, va hos svärfar idag, alltid lika kul :) Mätt på pepparkakor o kaffe nu hehe .. Ska börja med maten när brödet är i ugnen tänkte jag :) Sen kommer lilla Anna hit o hjälper meh att designa min blogg lite, ser för tråkig ut ! O när jag försöker mej på detdär blire bara fel o kortslutning i mitt huvve, bara massa koder o siffrer hit o dit, blir galen ! :S Se om hon får nånordning påt !
Våra värsta år på TV nu, repris sen igår som jag missade !
Imorgon ska jag göra min efterlängtade laxfilè :) Jonas ÄLSKAR den :) Även min moussaka :P Han sitter typ o säger mm mm mm gud va gött ! Haha .. Bra att han tycker det iaf ;P
Ne, om jag ska ta o stoppa in bröden i ugnen :)

HejHej ..


God morgon !

Sitter o kollar på "våra VÄRSTA år" jag tycker det är bra jag :) Så jädrans dåligt egentligen men för dåligt så det blir bra på nå sätt ! Jag o älskling har nyss ätit frulle, de va gott .. Ska snart slänga mej i duschen så ska vi åka te svärfar sen :) Så Chicco får leka av sej med sin bästa kompis Laisa (En golden) .. Han gillar henne :) Tur kulera e borta på honom mohahaha ! Annars skulle han va hethet på gröten ! Inatt förresten, så mådde Chicco bättre, vi behövde inte gå ut en endaste gång med han, så de va bra :) O hörni? Jag tror nån högre makt har hört mitt raseriutbrott om vinter o allt, för imorse kom älsklingen o sa te mej att termometern visade 4 plusgrader, fan, då blev jag glad :D Nu behövs inga vantar o heta långkallingar längre haha ! Man kan till o med stå ute ett tag o andas in frisk luft utan att lungorns fryser till is, härligt !
Chicco ligger o värmer mina fötter hihi, dom va väl kalla antar jag :P  Han ligger med sitt huvud på dem :)
Men men, det får bli såhärkort nu, uppdaterar när jag kommer hem !

Sängen snart :)

Är göörtrött för en gångs skull :) Sitter i soffan o får snart värmeslag tror jag haha, har inte orkat tage av mej dom snygga långkallingarna under mina mjukisar än, för jag o älskling va ute o gick promenad med Chicco förut, så massa massa kläder behövs ju ute som sagt !!
Va med Anna en svänga, vi åkte hem hit o lirade GH hehe, vill ha det nya ! Trött på alla dessa låtar nu :( men kul ändå på nå sätt hehe .. Jonas sitter o glor lite på en film på sin dator, om det e bra kvalite o så tror jag :P
Solade förut, det börjar ta sej ! Magen iaf :) Finns det nå bättre än solarium på vintern ? nej, tacka den som uppfann det ! Imorron blire ingen solning, farligt o göra för ofta, o gör man det blir man gärna jättebrun sen försvinner det lika snabbt, men jag e inte stressad o måste bli brun på en gång inte, det får ta den tid det tar !
Våran lille Chiccoplutt har fått i sej något dåligt tror jag för han e inte bra i sin lilla mage :( han äter ju ALLT, verklign ALLT o det är ju bra ! Men han måste hittat någon gammal sork eller nått som var väldigt rutten lr nå haha .. Fick gå ut med han i natt först klockan 2, sedan klockan 4 för han stod vid dörren o gnällde :) Men tack Chicco att du gör de iaf så du inte går iväg o skiter inne :P Inge kul .. Se hur han är inatt, ska gå ut med han nu en svänga o se ..
God natt på er !

Tacosmys !

Efter mitt lilla raseriutbrott om detta svinkalla väder ska jag iväg o sola solarie i eftermiddag med Anna o Malla, man blir ju iaf gladare då ! O det är ju varmt o skönt, man kanske till o med hinner tina under de stekande lamporna sen :D Hoppas !
Just nu sitter jag o tittar på när lilla My spelar GH hemma hos mej haha, hon sitter o testar massa olika ställningar med gitarren det ser kul ut :D haha .. Har nyss åte frulle o duschat jag, ska väl sätta upp håret, sminka mej gör ja inte när jag ska sola sen, jobbigt o tvätta bort sen bara .. Brukar bli solning typ 2 ggr/veckan nu, skönt ! Men men ..
O förut ringde Jonas o ville vi skulle äta tacos ikväll hehe .. Nån impulsgrej han fick :P Så efter solningen åker vi o handlar till tacomys ikväll ! Jag stod precis med öppen frys när han ringde för att ta upp laxfileèr så han ringde ju lägligt iaf :) Så får bli lax imorron :) Mammas goa underbara recept på lax gör jag fast med hackade ägg överst i ugnen oxå :) Gott värre, bilder finns på min bilddagbok tror ja haha ! Jaja ..
Sen ikväll får vi se om jag o Anna skulle ut o sladda lite haha, får passa på när det är snö ! Inte för att man är så jävla haj på att sladda men det är kul det lilla som blir mohahaha !
Nu ska jag göra annat :)


Kölden !

Fibravintern är här !! Sing Halleluja, underbart ! Man blir så pigg o gla av de ! Thoho :D Att folk inte gillar vinter o kyla ? Kan inte fatta, tänk bara va gött det är o gå utanför dörren o kylan biter sej fast som ett järngrepp på hela kroppen o det känns som nån sticker miljarder knivar genom kroppen, smärta ! Bloder stelnar o blir till is ! Men det är ju skönt, eller hur ? Jag gillert ! Man ser ut som smurfen när man kommer in, hela kroppen bortdomnad o fötterna blir aldrig varma ! det isar överallt o fan vad jag är positiv gaah !!! Men jag bara driver med er, men men, det finns säkert människor som gillar att vara ute o filosofera i detta ljuvliga vintervädret oxå ? Klandrar dom inte men jag HATAR det iaf ! Vem vill dö av köld ? Hjälper ju inte hur mycket kläder o dyl man tar på sej, så fryser man ju, burr, o ska man ha flera strumpor i skorna får ju inte fötterna plats ? Ska man då behöva köpa ett par skor lika stora som pippia för att få plats o se ut som nån himla plattfot ? Nej tack, man vill ju gärna kunna gå. o ansiktet, det ska vi inte prata om ! Värre än värst, vad ska man ha på sej där ? Finns väl inte direkt nån ansiktsmössa ? Inte vad jag hört talas om iaf ! Ska man ha typ rånarluva då eller ? Med hål för ögonen ? Nej, då misstänker ju alla nått haha .. O stackars dom små fingrarna då ? Vantar hit o vantar dit, nog tusan blir dom svarta ändå haha, nästan iaf :P röda o gör ont iaf :( Men får väl fråga lilla mamma hur hon klarar vintern i dom norrländska skogarna ? Nej, fan nu får nån ta mej till ett varmt land o bosätta mej där nånstan för all framtid ! Jag hatar Sverige denna årstid !
Detta var väl valda ord från lilla negativa mej .. tack o hej !

Nytt år !

Ujujuj, glömde ju uppdatera, inte uppdaterat på hela året höhö :P
Nyårsafton då: Vi va hos svärfar o käka hummer o de smakar ju bra :) Tog nåra cider o umgicks med folket, de va trevligt ! Några satt o snappsa massa konstiga spritsorter som lukta pyton haha, att man klarar o ens svälja det fattar jag inte, inge för mej dedär :P Men men .. Sen vart det ju skålning på 12-slaget med alla o sedan raketskjutning :) De va kul, vi sov kvar där iaf på natten som det typ va bestämt ..
O förresten, vi bor i en kartong haha, jag fick ju spelet här om dagen o började hetspacka massa massa prylar o ta ner alla tavlor o hyllot o skit, sedan fick vi veta att vi flyttar om typ en månad lr nå haha, så man får väl stå ut ett tag till :P Ställer mej ju inte o packar upp det igen iaf haha ..
Men men .. Idag har vi varit hos svärfar för Jonas mamma kom igår, så hennes hund o Chicco fick leka av sej, han träffar ju inte andra hundar så ofta så det tyckte han va dunderkul :D Svansen gick nog i 320 tror ja haha ! Så nu ligger han o sover här under bordet, sötisen :)
Fick massa fina motivljus o ljuslyktor av svärmor ,tackar ! Blir fint i nya lyan med detta :) Fick även en skitbra typ vad ska man kalla det, inpackning för kroppen man använder i duschen så man inte blir torr, den va jätteffektiv så behövde inte smörja in mej 3 ggr haha som jag brukar för har ju torr hy när jag duschat men den va jättebra :) Så jag o älskling tog en varmvarm dusch när vi kom hem förut, fast bara jag använde den där om ni inte fatta de hehe :P Sen gosa vi ner oss i soffan o kollade på film o åt nachochips i tacodip, fint gött de :)
Imorron blire svärfar igen haha, ska bli bjudna på mat, det går ju alltid ner, han gör god mat han ! Hela ligan kommer nog imorron hehe :P Så tippar på att vi blir ca 11 pers typ hehe .. Sedan på kvällen ska jag göra mossaka, det var jättelängesen jag gjorde det så tänkte på det när vi andlade igår så köpte med ingredienser till det :)
Nu blire "Ett päron te farsa" på trean sen sängen tror jag, är trött .. Ha en trevlig kväll :)

Lite frågor .. :)

1. Vilken svordom använder du mest?
Helvete !
2. Äger du en iPod?
Nej, men en mp3-spelare.
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Nothing :)
4. Hur många resväskor äger du?
En rullväska
5. Använder du flip-floppar?
På sommaren ibland ..
6. Var köper du dina matvaror ifrån?
Maxi oftast, men kan bli Coop ibland beroende på om man har brottom lr inte :P
7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Både och tror jag haha
8. Vilken var den senaste filmen du såg?
Hum, minns inte va den hette haha kolla igår kväll på sexan, nån action typ lr nått ..
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en väninna?
En barnfamilj är alltid kul men blir nog en väninna :)
10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Hus eller bil :)
11. Har någon någonsin kallat dig lat?
Haha ojaa ..
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej, vill inte mixtra med massa sånt ..
13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
Är ju ganska modern så spelar bara på datorn haha ..
14. Vilken är världens bästa artist just nu?
Hum, många bra men just nu lyssnar jag mycke på Kate Perry tror jag .. En låt iaf haha ..
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
Nej inte vad jag kan komma på faktiskt, kan ju inte berätta heller i så fall då e de ju ingen hemlis längre ..
16. När gick du upp imorse?
Ehm, typ 11 tror jag ..
17. Vad åt du till middag senast?
Pizza ..
18. Använder du huvtröjor?
Nästan alltid, mysigt värre :)
19. Kan du vissla?
Jupp ..
20. Vem var den senaste som ringde dig?
Anna .. Självaste brandmästarn haha kul vare iaf !
21. Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Allt som går snabbt .. Typ berg-o-dal bana eller Balder typ :D
22. Vad gjorde du igår?
Jag kollade på TV hela dagen o hela kvällen haha, alla sista Vänner avsnitten var ju, det var ju lite sorgligt faktiskt att det slutade :(
23. Vilket riktnummer befinner du dig i?
0550
24. Tittade du på tecknat när du var liten?
Klart ! Gör än ibland, vissa program tröttnar man aldrig på haha ..
25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Haha pytte ! Kan man kalla det köpcentrum längre ? Nej ..
26. Hur många syskon har du?
2, en storasyster o en lillebror :) Världens bästa ..
27. Är du blyg inför det motsatta könet?
Nej ..
28. Vilken film kan du alla replikerna till?
Haha ingen, har tyvärr inte nått fotografiskt (stavning?) Minne haha .. vem kan ALLA liksom ? :O
29. Äger du några popband t-shirts?
Nej, har gjort när jag va liten bara haha ..
30. När flög du senast?
Jag o älskling till mamma :)
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord?
4 vid ett bord o 2 vid barbordet ..
32. Läser du för skojs skull?
Klart man gör :)
33. Pratar du några andra språk?
Engelska, låter som det låter haha o några meningar på franska ..
34. Diskar du din egen disk?
Ja, ingen annan kommer ju o gör det så haha ..
35. Har du gråtit offentligt?
Jupp ..
36. Har du en stationär dator eller en laptop?
Både och ..
37. Försöker du alltid lära dig nya saker?
Klart, så man växer som människa ..
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Piercing kan kvitta ! Men tatueringar har jag redan planerat nåra te :)
39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Varför haha ? Vem har bestämt det ? Beror väl på vem som bjuder ut kanske ..
40. Kan du kasta macka?
Ja, både ätbara o stenar :P
41. Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej ..
42. Vad har du med dig in på bion?
En påse godis o dricka ..
43. Vem var din favoritlärare och varför?
"Börje" såklart, bättre finns inte :D
44. Har du dejtat någon av en annan religion?
Nej..
45. Vad har du för väder?
Lite snö o sol o svinkallt !
46. Har du en blogg?
Vad ser det ut som ?
47. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Omvårdnad ..
48. Gillar du att flyga?
Underbart !
49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor !
50. När sov du senast på golvet?
Haha kan jag inte minnas att jag gjort ?
51. Vilken är din favorit drink?
Rosa Pantern :D
52. Gillar du din boende-situation?
Ja, men kommer snart trivas ännu bättre :D
53. Vilken är din mammas hemstad?
Säffle ..
54. Din pappas hemstad?
Kristinehamn ..
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
10 kanske, men hellst mer haha ..
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej kan jag inte påstå ..
57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Trubbel ? Visst tjattrade man så läraren prata med en o så men trubbel ? haha ..
58. Vilken är din favoritfrukt?
Klementin o melon :)
59. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Aldrig, jag äter det jag känner jag mår bra av o sålänge jag trivs som det är så är jag nöjd :)
60. Hur gammal blir du nästa födelsedag?
20 ..
61.Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Haha nej ..
62. Tror du på liv på andra planeter?
Absolut .. Varför skulle det bara finnas vi i universum ? :O
63. Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Hum ingen tror jag ..
64. Tror du att Gud är man eller kvinna?
Tror inte att han är något mänskligt ..
65. Vad var det senaste du åt?
En god baguette trodde jag, men märkte fort att det var äckelananas i så åt bara brödet !
66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Både och ..
67. Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Dom såg direkt att det var en Emelie när jag ploppade ut haha :D
68. Gillar du senap?
Ja ..
69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Ta ett djupt andetag eller nått ..
70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Ja, de skulle va rätt coolt :)
71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Haha vet inte ..
72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?

Nej, använder Tradera ..
73. Tycker du om att krama folk?
Ja :)
74. Skulle du säga att du är trendig?
Haha, köper ju dom kläderna som finns i butikerna, dom köper väl in det som är lite trendigt så i så fall ja men tänker inte direkt så mycke på mode o sånt tajffs .. Köper det som är bekvämt :)
75. Äger du en digitalkamera?
Ja ..
76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Haha vet inte men mamma tycker jag va lik dottern i Skärgårdsdoktorn för nåra år sedan haha ..
77. Stör det dig om någon säger att de ska ringa men inte gör det?
Oftast inte, men det beror på vad det gäller om ..
78. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Jag gråter inte av böcker, bara filmer då bölar jag som tusan !
79. Tycker du att du är attraktiv?
Attraktiv vet jag inte haha vissa dagar tycker jag att jag ser bättre ut än vad jag gör andra dagar lr va man ska säga :P Beror på om man klär upp sej o så :)
80. Vad är du allergisk mot?
Inget vad jag har märkt ..
81. Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej varför skulle jag ? Det är ju gott ..
82. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Det vet jag inte ??
83. Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om?
Dom som läser min :) Kul med lite kuliga frågor :)

Ska även skriva om nyår men orkar inte nu när jag svarat på 83 frågor haha ..

RSS 2.0