Jobba

Yes, slutade kl sju idag o när jag kom hem så stod de räkor m tillbehör framdukat o vårat matrum var färdigtapetserat, tacka vet jag lagningstapet !!! Dyrt med värt vartenda ÖRE !!!
Nu ligger ja i sängen framför nyheterna, hum, kärringvarning ?? En fredagkväll liksom haha, men kan väl va bra att hänga med i världen lite granna ;)
Bloggtorka fick jag nog nu kommer inte på nå bra o skriva haha !
Imorgon blire iaf jobb hela dagen igen sen ska ja mysa med min goding hela kvällen o hela söndagen för på måndag blir han inlagd i KD o blir borta 2 dygn :( Min pluttis ! Men blir nog bättre sen, får ju inte glömma söndagstrippen på söndag med baby, snart händer det grejjer hihi ;D
Ne va fan, lägger ner detta för idag haha ingen fantasi, värt inlägg att publicera men bättre lite än inget !

Ha en bra helg alla vänner :)

Step-up

Sitter ombytt o beredd att åka ner te gymnastiksalen här ute o göra step-up passet, missa förra veckan :(
Sen ska jag hem o lägga mig tror ja, är aptrött, känner mig inte mänsklig för fem öre idag :S
Slänga godispåsen ja införskaffa mig igår, vräkte i mig o fick genast ångest, ändå proppa ja munnhelvetet fullt gång efter gång !!! Tyckte mer synd om mig själv efter varje tugga haha !!! Såg hur ja svullna upp mer o mer o skulle ja ställa mig naken framför en spegel skulle ja förmodligen grina just nu, just denna dag. Annars har jag faktiskt börjat acceptera min kropp, den går ju inte o förändra, inte dom delarna jag vill iaf, o man får väl lära sig att som smått börja försöka älska sin egen kropp, man kunde ju haft det värre. O så har jag ju världens underbaraste sambo som älskar mig för den jag är o älskar min kropp så varför ska ja egentligen gå omkring o oroa mig för hur man ser ut bland folk ?? Jag borde ju känna mig nöjd liksom o har börjat gjort det på nå sätt , ibland. Man ska vara glad för det man har ! O jag söker ingen annans uppmärksamhet, för jag behöver ingen bekräftelse, den bekräftelse jag behöver finns här hemma ! Låter jag självkär nu ?? det är jag inte men va tröttsamt att gå o hata sin kropp hela livet, ne det vill ja inte ödsla min energi på. Alla har vi våra småfel o nått man vill ändra på men börjar man bara acceptera sitt utseende så mår man så mycket bättre :) Nu använder ja kläder jag absolut aldrig skulle kunna gjort för ett år sedan, (då kunde ju nån se magen, eller höfterna) men vet ni ? I don`t give a shit, skiter i va alla tycker om dom tycker jag är tjock, deras problem liksom :) Jag är älskad o jag vågar visa hemma att jag är älskad !

Men vad hände ??

Jag är så jädrans mörkrädd av mig, när jag bodde i lägenhet våga ja inte gå upp på natten om jag var törstog elr så, ne, då låg ja vaken te de blev ljust eller tills de gick att somna ifårn törstheten överhuvudtaget, vågade knappt duscha på kvällen o så våga ja inte föna håret när det va mörkt ute även fast lägenheten va upplyst ! Fick för mig att det spökade allan i stan o att dom kom fram om jag förde oväden haha crazy me :S Då bodde det ju ändå massa människor där eftersom det var ett lägenhetshus så borde kännt mig trygg liksom.
Nu sitter jag framför tv:n i vårat hus själv o känner lugnet i mig själv, säkerheten på ett annat plan. Honey jobbar nämligen natt så har egentlgien inget annat val än att vara själv, men här duschar ja på kvällen o vågar blunda i vattnet haha (brukar få för mig att när ja öppnar ögonen igen står nån framför mig, dumma dumma fantasier!!) Men det går hur bra som hellst nu, kollar ut genopm fönstret o det är mörkt, mörkt mörkt mörkt ! Ingen annan människa i huset mer än jag, men ändå så trygg o inte alls mörkrädd, vågar till o med gå ner till undervåningen mitt i natten om jag är törstig, ÄVEN utan att tända alla lampor vilket är ett stort plus för att vara jag Ida Emelie Madeleine Kihlman :) Går ner i källaren o ställer in bilen utan problem o då måste man gå genom ett stort rum, utan att tända ljuset. Men hallå, hur kan det bli såhär ? Att all rädsla o osäkerhet o otryggheten blir som bortblåst i detta hus? När man egentligen skulle bli mer mörkrädd eftersom huset är rätt mycke större än en liten lägenhet ?? Haha jag låter helt psyko men skriver bara ner mina tankar ju :)
Sen när jag ska sova kommer ja kunna lägga mig utan att ha täcket över hela kroppen o huvudet vilket jag alltid haft annars för rädsla av att känna att nån tar i mig, hum helt knäppskalle jag. Men sån är jag :D Fast man kanske ska säga., sån "var" jag ??
Jaja, nu vet ni min lilla hemlis ;) Nu inväntar jag desperat på DH med spänning, stooor spänning, konstigt dedär att det alltid alltid ALLTID slutar så spännande ju ...
Hoppas alla haft en bra dag, o även att ni får en bra morgondag, de kommer bara bli bättre o bättre ;)

Tider ...

Satt o tänkte på gamla minnen, gamla o gamla, ett par år sedan men känns skitlängesen, satt o tänkte o började skratta för mig själv ! Kommer ihåg tillexempel när jag o My alltid plingade på en speciell dörr när vi gick hem från stan elr skolan i ett radhus o sprang som in i helvete hem, när vi hittade en kundvagn o jag skulle köra henne ner för tallundsbacken, vi låste ut oss o satt utanför hennes port till 6 på morgonen innan vi våga ringa hennes mor för vi va nåååra timmar för sena hem en lördagkväll. Kommer ihåg när Anna o jag var iväg till IKEA o köpte kycklingansiktsdräkt m.m o åkte drive in på Mc o bara satt helt tysta o drev me personalen, en annan gång lura stefis med oss till ett slup o tog sats med bilen i mörkret o vi flög i luften o landade på backen efter nåra sekunder, hela mitt liv passerade i huvvet av rädsla ! haha... Nära döden upplevelse. Den kvällen vi va ute på "spökjakt" o letade spökhus ! Eller när vi bara åkte omkring o fulade oss i bilen med folk, lyssnade på olustmusik o bara va ! Detta är bara nåra minnen av det jag har tänkt på. Saknar vissa tider, då gick man i skolan o hade till en viss del ansvar bara, kunde va uppe hela nätterna o tjata o bara va med varandra. Vi spelade guitarhero o hade så kul ! Försökte va uppe ett helt dygn men vid 5 la vi oss rätt sletna :) Vi hade även skräckfilmskvällar o myste ! Saknar bara tider när man kunde göra vad man ville, nu jobbar man o har ingen enerig kvar ibland känns det som o när man väl har en liten stund över så är man för trött för att göra något känns det som. Har svindåligt samvete men det tar på en o jobba o stå i på ett helt annat sätt än när man gick i skolan o kunde gå hem när man ville för det fanns nå annat roligare o göra liksom än o va i skolan !
Skulle vilja för en kväll göra alla olustgrejer o vara "barn" igen någon gång :)
Måste styra upp en tjejkväll snart känns det som. Man pratar alldeles för sällan överhuvudtaget med vissa människor vilket jag oxå får dåligt samvete för :( Älskar alla mina vänner så otroligt men är väl vissa perioder man har vad vet jag ??!! Men jag vill för allt i världen ALDRIG mista dom !
En vän är den som känner dig som du är, förstår var du har varit, accepterar vad du har blivit, och ändå, varsamt låter dig växa...
All kärlek till mina vänner, även fast jag inte delar lika mycket längre så finns ni alltid i mina tankar o kommer föralltid ta en stor plats i mitt hjärta, i vått o torrt ! Vill ni ska veta att jag finns här fast det inte märks alla gånger. Jag är fortfarande den där Emelie ni kan ringa när ni vill, dygnet runt, om man bara vill prata, om det hänt något, eller något annat. Jag finns jag lovar o jag kommer alltid att göra det ! <3




Tränat !

Just nu sitter ja o tittar när min darling spelar fjolltvspel ;) hihi ... Har nyss smällt i oss massa god mat efter att jag har varit iväg på ett träningspass o fan va gött o välbehövligt det var !
Innan det så slipade jag lite på ena väggen vi har spacklat, guu så fint det kommer bli när det är klart o när man har en sån bra handyman i huset :) Fast jag hjälper till o är minst lika handywoman som han är handyman !
Bertil btw ska bli utsedd till en av sveriges värsta terrorist detta år ! "Bööörtil, swedens most dangerous terrorist" nått sånt. Han retar gallfeber på oss ! Men det goda överväger det onda så inte för alla pengar i världen skulle jag byta bort honom :) Men det kanske bringar tur att ha en liten terrorist i sitt hus ?? Who know ?!?
Förresten så är alla läkartider o all skit med sjukan bortblåst, nu är allting löst met allt det underliga o med smärtan så nu är det frid o fröjd igen :D efter flera års väntan fick man ett besked: Laktos, tål inte mjölk. Haha, töntigt egentligen, här har man gått o trott att man har nån dödlig sjukdom haha o cancer o allt ja ni vet, så är det en så fjuttig sak, vilket är bra alltså ! Men ändå, det är ju märkligt att man jämt målar faan på väggen när det är något, elr är det bara jag som är sån ??
jaja, ne om en skulle plocka undan lite o fixa för filmmys framför Irenè Huss !
ha en bra kväll alla :)

Kärlek till min underbara, mer o mer förälskad för var dag som går <3

Hänt mycket !

Kan man lugnt säga, inte uppdaterat sen i början på sommarn så kände att det var dax nu. Så, vad kan ha hänt sen sist måntro ? Hum, jag o min underbara älskling har flyttat ut på landet i ett hus, fattar det knappt själv :D Så jädrans underbart så det är inte sant ! Orkar dock inte gå in i detalj just nu men de gör ja nån annan gång ... (inom iaf 5 år)
Sen har jag sålt min golf som jag ville göra iordning o få snygg, jag hann slipa, rostlaga o massa småtjaffs o grundat men ej lackat om den så den såg ut som hell ! Lusten försvann snabb som blixten när den även började jävlas med mig grr . Letade efter ny bil o hittade min lilla pärla som jag velat haft sen jag gick i skolan ! En rödf Seat Ibiza med vita fälgar :D Ingen är gladare än jag just nu, den ska med mig i graven, jag LOOVAR ! Även fast vi i framtiden skaffar en större bil så ska alltid denna stå på våran gård o vara körbar för jag är frälst i den ! Så de så ... Den som väntar på nått gott ... Om bilen alltså ;)
Sen är väl livet på topp just nu o kommer väl fortsätta vara de, är alldeles utom mig helt förälskad o kär så jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland !
Kommer såna där mysiga "stötar" genom kroppen när jag kommer hem efter jobbet o ser min underbara sitta här hemma o vänta på mig, dom gånger man tittar på honom utom hans vetskap när han grejar med sina "leksaker" som är typ 4-hjulingen elr crossen, då känner jag bara den där underbara känslan från magen som sprider sig i hela kroppen av kärlek, så djup så det inte går att beskriva ! Bara hans sätt att säga: Jag äslakr dig.. får mig att smälta av glädje o lycka, att få höra det när man ska åka till jobbet gör hela min dag :) O få gå o längta efter honom, jag vet, är väl som en nykär crazy tonåring men det är så jag känner o varför då inte kunna skriva ner det ? Ne, kärleken blir starkare o starkare för varje dag o det är bara så skönt !
Just nu känns mitt liv fulländat, ett fint hus tillsammans med min älskling, världens bästa hund o även en liten nykomling på ett par månader vid namn Bertil (Bööörtil som jonas säger) som är en liten kissemiss ... Både Bertil o Chicco ligger som döe siller här bredvid mig i sängen när jag själv blivit sjuk :( Usch, se om man blir hemma från jobbet imorgon elr inte, feber ont i huvudet o slö usch fy o blä ! Proppat i min panodil men hjälper ju inte o finns inge värre att vara på ett jobb o kunna prestera till 100% när man är sjuk ! Ne de går inte för mig så då får jag vara hemmao vila upp mig o bli frisk !
Kommer inte på nå annat o skriva nu , väntar på att desperate housewives ska börja sen blire sova för min del. Darling jobbar natt :( Men det går att bra ändå, o så hinner man längta lite extra oxå :)
Puss o kram !

RSS 2.0