1:a advent :)

O massa massa myyys <3 Julpyntet är uppe sen en vecka tillbaka men har idag bakat lussekatter med jonas brors barn som ville hjälpa till o dom blev så fina så de små lussebullera :)
Har varit i kd idag för behövde nya leggings m.m så jag o jecka drog över, när vi kom fram ringde grannen o sa att dom varnat på vädret om e18 mellan k-hamn o kd, jo tack, gick i 70 hela vägen hem plus 3 cm från o krocka med ett jävla järnstaket o en död bil mitt på stan på en bro ! Alla lika nyfikna o undrar va som hänt, o gärna vill dom se vem som äger bilen, va lilla jag i min lilla röda bara ;) Ringe runt efter hjälp så thom, emma o halle kom men dom anade en slang sen visste dom inge mer, sen kom snuten o fråga va de va frågan om, o jag ja tydlige men bestämt att MIN BIL HAR DÖTT :( då drog han denna kommentaren"Detta är en spansk bil, trivs bäst i värme hahaha" o där satt ja o frös arslet av mej :S kul not ... Tillslut kom Henry som hade köpt med lina så han bogserade bilen te OK o bytte den där slangen o lite startgas så nu går den som en klocka ;D Ååh förresten, polisen hjälpte mig o puttade min bil till parkeringe, haha snyggt va de me 2 snutar som sköt på o ja styrde men dom va riktigt snälla som ville hjälpa ju :D Tack ! O tack henry för att min bil funakr igen !
Men men, nu har det varit taco+lussebulls+glögg mys så nu ere Beckdax ! Ladda för en ny arbetsvecka !
Ha en bra kväll allihopa :)

Bertil mitt i rutan !!!

Om det blir massa stavfel i detta inlägg får ja ursäkta min "lilla" katt Bertil. Han ligger med halva kroppen på datorn för han är så kelen o vill ha närkontakt precis hela tiden, lille snutten ! Slänger man iväg honom ligger han ändå på samma ställa om en tiondels sekund så har gett upp det. Vill inte slänga ut honom då sitter han bara o skriker o det har jag inte hjärta till !!!
Helgen o min ledighet har varit perfekt :) I torsdags drog jag igång en lussekattsdeg kl 9 på kvälla haha så de fick bli våran kvällsmat ;) I fredags bakade jag dubbel sats vanilj/kanelbullar så finns kanske i en vecka iaf om man har tur, sen hälsade vi på Jecka o Anders det var fan många veckor sedan ! I lördags hälsade vi på Sandra o Markus vilket oxå var längesedan o fick så god mat o satt o tjata :) Trevligt ! Sen kunde jag inte hålla mig längre så "råkade" trycka på (beställ nu) knappen till en iphone 4 !!! Hoppas jag blir nöjd :D Måste ha en ny mobil fett trött på min o dess krångel folk tror ju fan att man är döv för jag får säga va i vartannat ord den personen i andra änden säger liksom..
Igår fick jag sån julkänsla o eftersom det faktiskt ligger lite snö på gården så drog jag hög volym julmusik o satte upp julgardiner på nedervåningen o fram med ljusstakar o massa småplock :D Skulle sätta på staken i köket efter allt o få se o känna riktig julkänsla så blev det bara "POFF" så blinkade den till, kortslutning.se hmm så får köpa en ny till köket ...
Till helgen ska jag göra egen pepparkaksdeg den ska ju stå över natten innan man bakar med den men degen är såååååååååååå god så får nog göra dubbel sats för jag äter ju en massa deg hahaha :P inte gjort hemmagjorde pepparkakor på säkert 10-12 år så nu tyckte jag det passa ;)
Ne nu ska jag mysa vidare med mina 3 älsklingar, måste oxå kolla in hur mina simmar mår, dom fick ju barn igår för tusan , som om det inte är nog o hålla koll på 2 vuxna pers i spelet ? Den ena är o super på krogen o den andra arbetslös, kan det bli bättre haha ????


Ha en trevlig kväll :)



<3


Lussekatter :)

Nu är lussekatterna i ugnen o det doftar ljuvligt ;D Firar lite med 3-dagars ledighet nu ! Imorgon blire Kd o köpa julklapparna till min sambo som han är värd, jädrans dyrt men han uppskattar det tycker jag o jag vet att han vill ha det :) Fast han sa att han skulle bli skitglad av ingenting, bara en snäll o go sambo hehe, men man vill ju ge något sakligt o inte bara känslor, elr ?
Idag förövrigt så har han fixat nya sims 3 till mig med massa tillbehör så de måste ja testa o spela sen :D Älskar sims o har nog gjort de sen de kom ut när man va 11-12 ? Sån nörd e ja ;)
Har nog inte vettigt mer o skriva nu vart en snabbuppdatering nu bara, nu ska vi testa bullera !
Ha en bra kväll :)

Tjuvstartar !

Ska alldeles baka dom första årets pepparkakor, bara invänta grannbarn först <3 Så underbart o få ha barn springandes här, älskar en massa ljud o rörelse omkring mig, då mår jag som bäst ! :)
Idag slutade jag kl 3 så då åkte jag hem o laga mat, det blev lövbiff, pot.kroketter m bernesås, yummie ! Va årsedan jag käka de tror ja . Fick förövrigt ett fint halsband av chefen på jobbet i måndags, han m familj har varit på semester så när dom va i Mexico hade dom tänkt på oss o köpt med halsband till resten av gänget :D Det var snällt tycker jag !
Igår va min bil billig (egentligen bara slarv men det vill man ju aldrig erkänna, en har ju ALLTID rätt, alltid) skulle åka hem från jobbe o dörrhelveteslåset hade fröse så ja ringde arg som ett bi till min "fröstående" sambo o fråga hur fan jag skulle komma hem haha :P men efter o stått o eldat nyckeln en kvart o sett alla andra bara hoppa in i sina bilar på parekringen o vrida om nyckeln o åka så fick även jag chansen efter en stund :) Ingen var gladare än mig o svärfar gav mig ööö kylspray?? Nått skit man sprutar i låset iaf så de inte ska frysa ! Idag var låset o nyckeln ett med varandra :D Garaget VARJE natt resten av vintern ! Byta fördelarlocket nån dag oxå som är lite trasigt, fast det nya ligger så snällt på hallbyrån vareviga dag, se när jag får ork o byta :P Den startar ju iaf för det mesta än så ;)

Ne, om en skulle lägga fram degen så den hinner bli lite mjuk !!
Ha en bra kväll :)


Frost

Kul att jag tänkte "det blir nog inge kallt imorgon så jag skiter i o ställer bilen i garaget" igår kväll när jag kom hem !!!!!!!!!!! Sitter o äter frulle nu o tittar ut på min röda lilla iglo :( Brrr, HATAR HATAR HATAR o sätta mig i en kall bil, hjälper ju inte o ha igång den en kvar en måste ju sitta o növarva för att den ska bli varm o vem orkar väcka grannskapet med det ? Inge populärt va ?
Igår va jag hos Alex o Calle på en kaffe efter jobbet, en timme blev tydligen tre haha men det var trevligt som busen :)
Nu ere bara 3 arb-dagar kvar innan långledigt i 3 dagar :D Mer julklappshandling står på listan, har te göbba kvar .. Sen något till mig som jag kan ha på mig på julafton, nått litet rött kanske :D
Ska bli såååå kul o fira jul i vårat hus med alla pers, längtar som bara den ! Fast kalle-anka kan kvitta, trött efter 21 år på det känns det som hmm ...
Hoppas det är en bra julkalender iår förresten ?? Måste införskaffa mig en chokladkalender med haha, har jag varje år o kommer fortsätta ha :P
Nee, nu får jag åka te svärfar på det vanliga morronkaffet så bye bye :)
Hoppas alla får en bra dag !!



KÄRLEK <3

Kvälla !

Ligger i sängen o kollar film just nu, rätt gött ! Hela familjen samlad , skulle investera i en 3x3 meters säng snart ! 4 st tar stor plats :P
Idag efter jobbet kom jag hem till ett dukat bord, färsiglagad mat o levande ljus på bordet, min karl är bäst ! Fylldes av sån kärlek av en sån liten spontangrej, men som för mig egentligen inte är liten, för mig betyder små ting i vardagen väldigt mycke o ja kommer leva på detta ögonblick i flera flera dagar :) Bara gå runt o le över att han överraskade mig på ett sådant sätt ! All kärlek till min underbara sambo <3
Imorgon är jag LEDIG vilket dagen i ära ska spenderas med massa bullbak, lek o bus i snön med Helan o Halvan sen nån riktigt god middag ! Ska även åka in te storstan för o spendera lite pengar på Godislagret tror jag minsann ;) Händer inte allt för ofta, men som vanligt kommer jag ut med ett kilo godispåse innehållande högst 4 av över 200 sorters lösgodis, jag är ganska kräsen när det gäller godis, såsom mant. Kan typ inte göra körv o makaroner för tycker det växer i mun på mig, blää, riktig mat ska det va, hellst nå långkok :D Sålänge det inte är hel elr halvfabrikat kan jag äta det mesta, riktig husmanskost !
På måndag efter jobbet blev det bestämt att jag ska ta en fika hemma hos Alex, va typ 1 årsedan vi sågs tror jag, runt förra jul ? Trevlig tös det där :) Ska bli trevligt !

Nu ska jag gosa med mina 3 älsklingar. Go natt alla !
Hoppas ni får en trevlig fredag :)

Att tillåta sig själv ...

Jag har kommit på att jag funderar väldigt mycket, då menar jag mycket ! Om allt mellan himmel o jord, funderingar leder till oro, o vad för oro ? Innan jag lärde mig varför kunde jag ligga sömnlös om nätterna, men nu har jag kommit på varför o känner aldrig av denna känslan längre vilket är så skönt ! Det var så att när jag började fundera på något, så gjorde jag saken större änvad den var o var beredd på det värsta, sen när man mötte denna "situation" så kunde man andas ut o tänka "var det inte värre än så?" Nu har jag lärt mig hur man ska tänka, elr hur o hur, men hur jag tänker för att inte få denna oro inombords, man ska inte måla fan på väggen. Kan följer sin magkänsla o gör det som känns rätt, sen har jag kommit på att man inte alltid kan fly från allt o bara vara glad, man måste möta sin rädsla, så man måste även ibland tänka realistiskt o inte bara det som är rätt just för stunden, det gäller att fundera över saker o ting . Sen kan kan komma till en fråga där man inte vet hur man ska göra, då får man ta ett beslut som man kanske tycker känns rätt för stunden, ibland håller det o ibland inte, men dom gånger det inte hållt har man ju fått lära sig något på vägen, o hur vore det om allt gick som man ville hela tiden ? Som man brukar säga, man lär av sina misstag. Hur ska man annars lära sig att tänka o välja rätt i egentligen vanliga vardagssituationer ?? Nu beskriver jag ju ett väldigt stort område i hur, vart, när o vad man ska välja, men i det hela stora handlar det ju egentligen om sin egen vilja, vad man vill o vad man gör, man gör ett val o lever efter det, det är våra viljor o beslut som styr vart vi hamnar i livet o vart vi befinner oss. Det gör oss till dom vi är idag !
Just nu befinner jag mig nog i den bästa tiden i mitt liv, jag kan fan inte ha det bättre ! Jag är så lycklig över hur jag har styrt mig själv. dom beslut jag tagit osv. Jag har den perfekta underbara sambon som man kan ha, eller rättare sagt som JAG kan ha, han är bra för mig ! Han gör endel av den jag själv är och jag kan känna igen mig själv i honom ibland. Vi tänker så lika men ändå så olika, vi förklarar saker helt olika tills vi kommer fram till slutet o inser att vi pratat om samma sak, det skiljer oss män o kvinnor, vi kan tänka på samma sak fast formulerar oss så olika, det har vi lärt oss o det blir inga onödiga "tjaffs" på samma sätt längre, för vi båda vet vad den andre egentligen menar. Han finns alltid o stöttar mig, han ser på mig direkt om det är något som tynger mig, då brukar han komma o hålla om mig o säga: Är något på tok gumman ? Du kan berätta vad det är, jag finns här för dig, alltid. Dom orden ger mig sån värme o sån kärlek så det är inte sant, helt obeskrivlig känsla är det, det är KÄRLEK ! Det känns så väl att det är på riktigt, jag känner mig så hel, han gör mig hel, jag kan inte önska mig något annat o det finns ingenting jag vill ändra på, man ska acceptera varandra som man är, kan man inte det så ska man inte leva ihop, kom ihåg att man aldrig kan göra om någon, då ör ju inte den människan sig själv o man lär aldrig känna denne heller .. Man ska kunna säga vad man tycker, tänker o känner utan att bli tillrättasagd !
Efter flytten till detta hus har vi kommit varandra så mycket närmre på något sätt, man har tagit ett rätt så stort steg i livet tillsammans med den man älskar o vill dela sin framtid o hela liv tillsammans med, det känns så stort o det är så härligt att ha denna känsla inombords som jag har. Helt fantastiskt.
Kan inte säga mer än att jag älskar min underbara sambo så obeskrivligt mycket, så djupt ! <3

Nykläckt 18-åring

Det känner jag mig som, blev en liten liten väldigt liten fylla på mastis igår efter att inte ha varit ute på ett halvår :P Lite spontant sådär, jag skulle va chaffis o följa med syster in på mastis nykter, det sluta med att jag fixa annan chaffis o drack nåra cider sj, mest för att bara ha nå o smutta lite på :) Visst det var trevligt faktiskt men inte direkt så kul så jag vill dit nästa helg igen :P Kände knappt igen nån ju, lite tråkigt !
Men men, nu snart blire kaffe så väntar jag på den väldige svågern som kommer hit med pizza, homedelivety, like it !
Sen försöka få tag i min bil som står i stan ! För att sedan hälsa på hjärtat på sjukan :) Längtar såååååå tills han kommer hem ! Kommer nog ligga ett dygn o bara hålla om honom då !
Nu vart det dåligt med fantasi igen så lägger ner detta för idag :)
Hoppas alla får en trevlig dag o kväll !


.....

"Klar med sig själv blir man ju aldrig, man är ju som en lök, det finns hela tiden
nya lager att skala bort för att komma närmare sin innersta kärna"


Saw i 3D

Brrr, ska på bio imorgon kväll i Kd med Anna, My o Andrea, ska kolla på saw i 3d, efter ett tag kom jag på att jag ska ju bannemej komma hem till ett stort hus all alone o sova sen :( Kommer nog inte somna på ett tag imorgon ! Men är ju mina favvofilmer o de måste ju upplevas i 3D när möjlighet ges :D Lär va rätt fränt !
Annars idag har jag jobbat, jobbat lite till o lite till sen hämtat Chicco hos "farfar" sen hem o la mig faktiskt i sängen framför tv o dator kl 7 haha, slappa lilla jag ;) Tänkte lägga mig tidigt eftersom kl står på väckning halv 6 imorgon men som vanligt hittar man massa "bra" på tv o dator så somnar väl inte än, men slutar kvart i tre imorgon så står nog ut. Efter jobbet kommer Stefan o dricker kaffe o sen väntas Anna, My o Andrea innan vi drar te Kd :)
Längesen man gjorde nått med dom nu så de ska bli superkul ! :)
I helgen blire lugnt, kanske en fika hos Sandra o Markus, va oxå längesen o man blir på så bra humör med dom :) Se hur Jonas mår bara han opererades idag o kan ju inte gå än men kommer hem om nåra dagar, plutten :( Miss him very very much <3 O ännu mer när man får söta sms av honom, då längtar man så man nästan spricker !! Ska bli underbart när han kommer hem o få pussa på honom o ta hand om min lilla sjukling ett tag framöver, älskar att ta hand om honom o se till så han mår bra ! Mår han bra mår jag bra ...
Nu ska ja fortsätta kolla på ett dåligt program på trean: Bartenderskolan. Jävla nötter !!! Men kan ändå inte sluta kolla , vilken planet är bruden ifrån ? OMG !!!

RSS 2.0