Bonnbränna wiehoo !

Hmm, mindre kul, trodde verkligen inte solen tog nått igår för jag satt ute hos svärfar hela dagen o muttrade för mig själv att jag aldrig kan få nån färg, kollade till ibland o sant som det var sagt, så blek så man blev fan bländad i skinnet ! Men men, fick jag för det de ! På em åkte jag in te stan o tog en glass med min vän Jecka, kollade mig i spegeln för jag tyckte de brände så helt plötsligt, tomatohead ! Skit oxå.. Ont gjorde det oxå, o finfin bonnbränna lyckades jag skaffa mig oxå, vilket var helt med mening !  Or not .. Men men gjort är gjort ! Samma sak varje år o tydligen lär jag mig aldrig, ni ser ju själva .. Tragiskt hehe ..
Helgen har iaf varit bra, har varit hos darling o spenderat min tid, stackaren fick dock gå upp tidigt för att köra mig till jobbet tidigt i lördags, men det var ju hans idè så liite får han skylla sig själv ;)
Blev en tidig kväll, glodde på tv typ, va trött som bara den .. Igår behöver jag inte berätta om igen för ni har ju redan läst om min tabbe ... 
Satte mig på balkongen o skulle njuta av frullen som jag var iväg o handlade förut, men direkt när jag satte mig vad händer då ? Jora, solen drog ! Där satt jag i skuggan o käka, myysigt värre ! Elr inte :) Men vrång som jag är så satt jag kvar där ute ändå !
Min nuvarande hyresvärd ringde förut oxå, mitt kontrakt har ju slutat gälla från mars så ska vara ut den siste juni nu liksom, o hon frågar såhär: Är det bestämt att du flyttar i slutet denna månad elr ska du bo kvar längre ?
Haha, ja typ va ?? Om mitt kontrakt slutar gälla kan jag väl inte gå o tänka: Äsch, jag bor kvar en månad till, det gör ju inte, o om det flyttar in nåra nya här gör ju inte det nått, är ju alltid trevligt med sällskap o en kunde ju sova skavfötters ! briljant idè inte sant ? Nej men alltså va tror hon ? Ja svarade med att jag är ur denna siste juni så skulle höra av mej när jag städat denna så hon får besiktiga !
Jaja, ne nu kommer jag inte på nå intressant o skriva så ska väl försöka hitta på nått riktigt superkuligt att göra, kanske börja packa lite smått ? Bara för att det inte finns nå annat o göra hmm..

Ha en bra dag alla <3

Fredag :D

Jag gillar fredagar, vet inte varför men bara gör det, spec när det är så fint väder ute man blir såååå glad :D Sitter hemma nu, ska snart gå ner till Granngården o kolla efter lite saker till Chicco tänkte jag ! Nu inför sommaren, våran lilla pälsboll !
Sen ska jag gå o hälsa på farfar på hans nya hem, va längesen o jag får så dåligt samvete att jag alltid alltid tänker: Jag ska, men inte idag. Sen går dagarna, veckorna, usch man vet ju aldrig hur länge han finns kvar med oss :,( Ska köpa med aladdinchoklad, det gillar han :) Då blir han glad ! Sen blire ut till svärfar o grilla när jonas slutar jobbet, ska bli gött ! O såklart nästgårds pot.sallad med vitlök till, den är godast av alla !
Igår innan jag åkte till jonas hälsade jag på en kär gammal vän, det var trevligt, vi har inte setts ordentligt sen studenten, vilket är 2 årsedan nu, omg, mycke man säger att man ska som man aldrig gör hmm, men tiden liksom rullar på, man har fått fast jobb o man hinner inte med allt som man gjorde när man gick i skolan, då hade man ju så mycke fritid, nu måste man verkligen prioritera för att hinna med saker, oftast hinner jag inte med det jag vill, jag vill ju så mycket, så många man ska träffa o dyl, vil vill men tiden då ? :( Är iaf jätteglad dom dagar jag träffar mina vänner o bara få sitta o prata massa dynga liksom :) Glad att jag har er kvar iaf !
Sen har man ju lärt känna folk på jobbet som har kommit o bli bra vänner ! jag gillar att träffa nytt folk, få nya erfarenheter o utbyta tankar o åsikter !
Detta år som gått har verkligen varit det år i mitt liv med flest utmaningar o förändringar, positiva och negativa, men man måste kämpa, hur ska man annars kunna utvecklas o lära sig något ? Om allt gick som man ville ? hur tacklar man då ett problem när det väl kommer ? Även dom små problemen skulle ju kännas som världens undergång om man aldrig fick lära sig att välja, göra om o göra rätt, vända på saker o ting o testa sig fram ? Det tror jag bara är nyttigt. Det är inte alltid man gör rätt, det gör inte jag iaf, men då lär man sig ju av det också liksom.
Just nu känns mitt liv riktigt skönt o jag njuter, har mina upp o ner gångar väldigt ofta, men just i detta nuet mår jag bara så bra :) Så skönt !
men men, nu har jag inte tid o skriva mer, hoppas alla får en bra dag o helg :)
Kram på er ! Älskar mina vänner o min familj, även fast jag kan vara dålig på att visa det så ska ni veta det ! <3

Evig väntan

Sitter hemma hos Jonas o för över filmer från hans dator till min så jag har nå o se på hemma, eftresom jag har så många kanaler på tv:n ;) Men de går inte snabbt med trådlöst internet !! Elr modem elr va man nu säger, fått 5 filmer nu iaf så imorgon kväll vet jag iaf vad jag ska göra på kvällen efter jobbet o vidare in på natten eftersom jag är ledig på fredag :D
Kollade även mitt konto på ellos nu o ÄNTLIGEN har dom skickat min order , hoppas det kommer imorgon :D
Annars idag har jag jobbat, slutade 3 då mötte pappsen mig så gick vi o drack kaffe hos syster yster, lekta med mosters gull oxå, hon blev lite ledsen när jag skulle gå, sötnos ! Men lovade henne att komma en annan dag o leka kurragömma igen :)
Chicco har börjat fått massa äckliga fästingar oxå btw hmm .. Så han får INTE sova i sängen nu, men det ska nog gå bra, bara jag som blir lite Chiccosjuk som vill snosa in näsan i pälsen på nätterna men just nu väldigt motbjudande pga dom små rackarna som suger blod på honom .. Vill inte ha fästinghalsband på honom, dels blir pälsen konstig o så kan man inte bada tesammans med dom ute, o de brukar vi ju göra ibland o de vill ja kunna göra i sommar så får hitta på nå annat medel :) Finns ju faktiskt ganska mycke sånt. Hahahaha har ni hört här då ??? Jonas kom med den briljanta idèn att vi skulle köpa solskärm till Chicco !!! Han kommer bli mobbad, Chicco alltså haha ! Stackaren men det kanske är bra, men jag visar mig inte ute med han i koppel o nån himla solskärm inte, så den får han ha här på landet när han springer omkring så ingen ser honom o han skäms ;)
Men måste ju bara lägga upp ett kort här på bloggen när han har på sej den, bara för att retas :D
Ne, nu ska jag pussa lite på mina favorit(er) :) Ha en bra kväll alla !

Steker kycklingfilè

Yes I do ... O till det blir det pommes o bernesås :) Smaskens ! Dock inte lika gött o värma på i micron på jobbet imorgon men men vad gör man, blir för jävla dyrt o köpa lunch varje dag !!
Helgen har varit bra iaf :) Cruising, full, go o gla`kort o gott ! Lite bråk bland vissa men det är ju så tyvärr, fulla aggressiva människor, usch på er !
Igår gjorde vi tacotårta på kvällen de va gött :) Sen blev de bara att slappa o mysa till 9-filmen :)
Tvättar gör jag nu oxå, alltid lika kul alltså ! Hur ska man orka tills man dör egentligen haha ??
Nu hoppas ja snart maten är klar, gjorde helstekta kycklingfileèr oxå, de verkar ta sin lilla tid hmm :(
Men men, nu har jag uppdaterat lite iaf :)
Ha en bra kväll alla !
:)

Helg igen o jag gillert !

Så skönt att somna varje torsdag i vetskap om att man bara jobbar 3,5 timmar dagen efter :) Ändrat schemat så jobbar 10-14.30 ist för 15-18.30 rätt gött för då får man liksom längre ledig helg så jag klagar inte :) O imorgon kommer äntligen svärmor upp o stannar över helgen, ska bli trevligt, så när älskling slutar imorgon åker vi ut te svärfar o svärmor o hälsar på :) Sen vidare te jonas bror tror jag som fyller år imorgon !
Sen på kvälla vet jag inte, massa mys hoppas ja :) På lördag ses vi i dimman muhaha :P Den årliga cruisingen tänker ja då inte missa !!!! Enda roliga som händer i denna stad så det är väl typ det man ser fram emot varje vår :)
Beställde även lite nya sommarplagg i förrgår, kände att jag var värd det ;) Har även lyckats spara ihop denna månad till en start på min bil :D O snart skattepengar så jag kan köpa den nångång !
Är i verkligt behov av bil faktiskt, kan ju fan inte ens handla liksom, orka gå med 5 kassar från tyo coop ? elr alltid mpste fråga om man kan få skjuts av nån, nej nej nu ska jag klara detta själv ! Det ska jag bevisa, jag får helt enkelt prioritera saker o ting här i livet, prioriterar hellre en bil så jag kan ta mig till min pojkvän, ta mig till mina vänner o allt som jag tycker livskvalitèn innehåller ! Som den BORDE innehålla ... Skippar jag nåra kvällar o dricka på månaden o inte äta lika mycket utemat så har jag bensin ist liksom, hellre det, mycket hellre ! det skulle göra mig överlycklig att ha bil !
Nog tjatat om mina önskningar ;) Men önskningarna ska bli sanna !
Nu ska jag nog sova, börjar lägga mig tidigt denna vecka, måste vara åldern ;) Förut kunde ja lägga mig 12 halv 1 utan problem, inte alls längesen, men nu får jag panik om jag e vaken lite innan 12 haha.. Men känns som jag funnit nått sorts lugn inom mig som gör att jag kan slappna av o bara stänga av datorn o mobben o sova ! Är väl så när pusselbitarna börjar komma på plats, att man inte tänker så mycket, utan bara är, njuter av vad livet har att erbjuda just nu o glider med :) Skönt när turen även är sams med mig för en gångs skull !

Näe, sov gott alla mina vänner :)

Bug run !

Yeah, snart dax för det, guuu va kul :D Jag, älskling o Anders drar iväg, synd inte Jecka kunde följa med längre bara :( Men förstår ju att hon vill fira sin bror på studenten oxå liksom ...
Idag jobbar jag mellan 8-15 o då kommer my love o hämtar mig så ska vi hem till honom :) Längtar !
Har ju inte sett han sen måndagsmorgon ;P Höhö ...
Cruising på lördag då o jag hoppas på finfint väder :D
Det åska här igår oxå, fast inte så mycket, började typ spöregna när jag kom hem innanför dörren så hade tur de inte regna på mej ... O jag vill ha in mina skattepengar på mitt konto typ ....  NU !!! Ska köpa mig en liiiten liiiten söt bil då :D Då slipper Jonas åka in te stan 2 ggr bara för o hämta mig, plus att jag kan ta mej ner till My !!!! För det vill jag kunna göra ju ... O te Annas bageri :)
Snart semester oxå det ska bli riktigt gött ! 1,5 månad kvar :)
Näe, göra klart det sista sen dra te jobbet !

Ha en bra dag alla <3

sjukhus

Japps, va ju där idag o det gick ju bra, fick remiss till karlstad o en annan tid till, så detta ska nog lösa sig på ett elr annat sätt, blev lätt yr i huvudet oxå för dom tog 6 rör blod haha, men de gick över de me :) Gött o ta tag i saker o ting o slippa oroa sig sen när allt är klart o alla pusselbitar på plats ! yeah .. Vilken lättnad det kommer vara då, nu e jag mest nervös :S Men om några veckor vet man vad allt är o så :) Huvudsaken ... Börjar jobba kl 3 idag, gött ... Jecka va här en sväng nyss o jag har käka lite lunch. My kommer in nån dag så ska vi luncha oxå :D Hon kunde inte idag men de kommer ju flera dagar :) Fråga lilla anna oxå :) Se om jag kan fjäska o fixa bil under helgen så man kan åka ner till bageriet, vore kul att se ! Cruising på lördag oxå, nykter elr onykter ?? Vet inte riktigt va som händer än mer än att ja o Jecka har pratat om o göra nått, så de märks :) Vill iaf te utställningen på Marieberg om det är fint väder !
Igår fick jag min favvorätt hos svärfar, nävgröt o fläsk o rårörda lingon, förbannat gött, skulle kunna sitta inne hela dagarna o bara äta de, OM ja nån gång gifter mig i mitt liv så står det lätt på menyn haha ;P Nerå, kanske inte, men gött ere iaf ! Sen på kvälla vart de Väsepizza sen kolla vi bara wallander o somna, kl ringde 5 imorse så, lite lätt trött :) Om nåra helger ska jag vara barnvakt åt en 3-åring o en 1-åring, på samma gång, kommer bli en upplevelse eftersom jag aldrig varit det förut men hoppas de går bra :)
Nu ska jag hänga mer tvätt, verkar aldrig ta slut, men är ju hos Jonas jämt typ så har inte hunnit med att tvätta, han har liksom gått före tvätten på nå märkligt sätt ;)

Ha en bra dag alla !!! :)


Helgen

Då var helgen slut o den gick lika snabbt som vanligt ! I fredags hämtade hjärtat mig hemma efter jobbet o vi åkte till Jecka o Anders o va med dom, sen åkte vi hem typ, supertrötta !
Uppe med tuppen i lördags o Jonas åkte iväg o åkte cross så jag hade bilen under dagen o va hos svärfar på frukost sen åkte jag in te stan o handlade inför tacosen på kvälla plus träffa Jecka en sväng :) Blev stan en sväng på kvällen oxå men vi åkte hem typ 11 o va skittrötta igen hehe . Innan stan käka vi tacos med svärfar o tog ett par glas rött med han, de smaka bra !
Igår tog vi sovmorgon o bara njöt av det kan jag säga haha :P Sen hjälpte ja svärfar(mycke svärfar här) o plantera massa blommor i en stor utekruka o de vart fint för att vara första gången ;P Sen grilla vi o bara hade de gött ! Senare drog jag in te Jecka hon skulle tatuera sig o han kollade på min tattoo oxå o skulle måla upp den för ska ha en större så i slutet av veckan ska jag dit o få en ny ! Nice :) 
Jonas hämtade oss o vi körde hem Jecka sen åkte vi o handlade massa gött bara o myste framför tv:n hela kvällen :) Nu är han på jobbet o jag sitter hemma hos mig, börjar tre idag men ska te sjukhuset halv 3 så kommer senare till jobbet, det gjorde ingenting, dom är snälla ! 
Ska nog ut o gå lite innan e ju sol ute ! annars blire mest att slappa typ..
Ha en bra dag hoppas eran helg varit fin :) 

Nybakat bröd !

Som vanligt när jag KAN ta sovmorgon så går det inte, för vem ligger med jordklotsstora ögon o stirrar in i väggen typ kl 7 på morgonen ? Jo, jaaaaag ! Jag blir rastlös av att ligga kvar i sängen kan inte ens dra mig 5 min, ett tecken på att man börjar bli gammal elr ? När man inte kan vända sig om o somna om utan ligger o tänker på allt man skulle kunna hinna med om man gick upp, såsom städa o dola, jo, jag är gammal nu :( Vem fan går upp frivilligt för att kunna få städa ist för o sova liksom ? Hmm jo jag ! Illa men bara att bita i det sura o inse sanningen ;)
Tog mig en timmes morgonpromenad o det var skönt i solen o varmt var det oxå, fast det blåste, lite tråkigt men men .. Efter det köpte jag med mig nybakta frallor från kondis här utanför, o de smaka riktigt bra ! Börjar 3 idag så får se vad som händer innan dess :)
Längtar tills jag slutar jobbet så jag får pussa ihjäl min älskling :D elr jag behöver väl inte ha ihjäl han de vore ju lite taskigt, men pussa honom mycket mycket ska jag göra iaf :D Inte träffat han sen onsdagsmorgon så nu längtar jag rejält kan jag säga !
Näe, nu ska jag nog diska ! Bäddade rent igår o vädrade hela lägenheten så ska dammsuga o skura idag tänkte jag, gött o komma hem på söndag till en ren lägenhet :)
Ha en bra dag alla ! :)

Okej ...

... Jag bloggar lite medans jag väntar på att få kolla allra sista avsnittet av bäste Andra Avenyn :( Snyft ! Men den buffrar än, för att jag har ett internet som suger den största ! O jag vill köra in mitt modem långt upp på dess bolag ! grr .. Aldrig mer mobilt breddis iaf ! Annars funkar datorn skitbra och jag är jättenöjd med den :D Älskar den !!
Å jag börjar längta som attans till min nya mysiga lägenhet ! Vill flytta nu ... Kommer nog snart börja packa hehe :P Fick ett sms av älskling förut där det stod: Jag har fixat flyttkartonger puss !
Hihi, inte ens nämnt att jag behövde de för de gör jag verkligen har inte en enda, men så va han så gullig o fixade det åt mig idag, ett bekymmer satt åt sidan ! Så snällt tyckte jag :) Slipper jag bekymra mej över det att köpa o så ...
Imorgon börjar jag 3, ska bli skönt med sovmorgon, slutar halv 7 då ska jag med älskling hem iaf sen vet vi inte vad som händer på kvälla men de märks imorgon om de blir nå spec elr bara en myskväll, lördag ska han köra cross tror jag så då får jag ta hans bil o åka in te stan o handla för vi ska äta nått gott på lördagkväll, jag hade som förslag att laga mat hos hans pappa så de verka bli så :) Annars om jag inte kunde ta bilen så frågar jag om jag får ta pappsens :D För de berodde på om jonas brors barn skulle med då fick inte Jonas plats i bilen o va tvungen o ta sin egen te crossbanan, men det löser sej alltid på ett elr annat sätt !
Ne, nu kanske den har buffrat klart ! See ya !

På tiden ...

Yes, på tiden att jag tog tag i detta nu, massa saker i rullning nu o det kan bara bli till det positiva :) Även fast vägen går upp o ner så ska jag ta mig igenom det !
Idag ska jag iaf traska iväg till jobbet, det ska nog gå bra :) Sen får man se vad som händer ikväll ?
Längtar efter min älskling men får snart träffa honom :D O Chicco såklart ;)
Fint väder idag oxå det gillar jag !
Igår var jag med min syster under dagen o sådär, skönt att tänka på annat ibland ! Sen på kvällen var jag med Jecka till hennes syster o kolla på Grey`s det var längesen !
En timme kvar innan jag ska gå till jobbet, att jag alltid går upp för tidigt ! Men idag gick jag upp 8 för o få en tid på sjukhuset, fick på måndag så de gick fort, tur de ! Se om man blir vidare till Kd elr om det räcker med vårat sjukhus, hoppas iaf de ...
Men nu ska jag städa elr nått innan jobbet så tiden går .
Ha en bra dag alla !

Chicco <3

Tittar på Chicco när han ligger o sover, rogivande faktiskt ... Man vill lägga sig bredvid o snutta in sig i hans päls, får bli snart framför tv:n :) Följde med Jonas hem när han hade slutat jobba så vi va hos hans pappa en sväng sen hans bror en snabb o nu hemma hos honom .
Fick mat hos pappa förut, bläddrade i nån tidning o såg så jäkla goda bakelser, det var visst cupcakes, så skrev av receptet o tänkte göra sådana nån dag, en sån där dag när man bara vill vara onyttig o frossa i allt gott, då passar ju dom perfa, dom är ju inte direkt GI ! Blir hemma från jobbet imorgon oxå iaf, men ska försöka ta mig dit på torsdag, andas ut lite nu o bara ta det lugnt o inte tänka för mycket, bara va liksom, leva i stunden ...
Jaja, får väl bli tv nu, lyx med massa kanaler ju !

Ha en bra kväll alla !

Isterband

Blääääääää, vem vill stoppa in sånt i munnen frivilligt ? Uäk ! Va med på tv nu så därför jag tog upp det, sitter inte direkt o fantiserar om syrliga saftiga vidriga isterband ! Samma med värmlandskorv, tjock, grå äcklig korv uuurk .. jaja, nog om mat, om man kan kalla de för de ! :)
Idag är jag som sagt hemma från jobbet, ska bara ta hand om mig själv idag o sen har jag ett möte kl 2, kommer bli bra det här, det känner jag, och jag är så jädrans stolt över mig själv att jag tagit tag i detta nu, nåväl, lite sent men kanske bättre det än aldrig ? menar inte att låta självkär men stolt kan man känna sig ändå ibland :) Se om jag blir hemma imorgon oxå elr om jag ska jobba .
Nu är det nyheterna på TV, säger som jag brukar, AS ALWAYS ! Får skylla mig själv att jag aldrig får tummen ur o skaffa boxer, men i nya lägenheten, då, då SKA jag skaffa det, jag lovar, än o sitta o va surmule över att inte ha nått att kolla på nångång, men som sagt, har bara mig själv att skylla !
Skulle vara härligt att gå ut o gå just nu o bara poppa musik i hörlurarna men solen försvann ju lite efter sju imorse :( Hmm, typiskt ... Drack nyss en kopp hett te o de va riktigt gött, va inge sugen på frukost för jag är inte hungrig så fick bli te :) Men kommer nog bli hungrig sen så det får bli nån sorts matlagning av nått slag sen tror jag .
Nä, lägga sig o kolla tv igen o se om solen kommer så jag kan gå promenad .
Ha en bra dag alla !

Puss på Jonas :)

Ny vecka ...

Måndag idag, igen, de går så fort ju ! Sitter hemma nu o grejar lite granna inför imorgon . Imorse när älskling släppte av mig hemma innan jobbet gjorde jag iordning mig o så kom My så vi luncha sen åkte vi till Anna o drack kaffe, dom iaf, jag var så mätt :P Men det var trevligt ändå :) Sitter o funderar på låten Anna frågade om o de satte sig på min hjärna för jag hatar o inte komma på nått som man egentligen vet vad det heter grr ..
Imorgon jobbar jag inte iaf men det kommer vara full rulle hela dagen ändå från kl 7 ! Dags att ta tag i saker o ting som jag väntat med alldeles för länge, kommer bli bra ! :)
Nu ska jag försöka få lite sömn innan klockan ringer o väcker mig :S
God natt alla !

Söndag

Söndag o vilken härlig söndag :) Bara njutit hela dagen, brukar inte gilla söndagar men idag gjorde jag det ... När vi vaknade imorse drog vi till svärfar o käka mat o sådär, körde även gräsklipparn lite o körde nått släp bakpå haha vedklyv elr nå :P En får ju hjälpa till ibland hehe ... Sen åkte jag in o köpte godis som vi ska ha ikväll, playing bingolotto hahahahaha, man kan ju vinna ;) Så gött väder har det varit idag oxå o de gillar jag ! Dååååååålig fantasi as always :D Så nu ska jag förbereda lite sen blire bingo ! Ha en fin kväll :)

1 maj ...

Idag var jag lika mycket uppe med tuppen som igår, även fast det var lördag o det var tänkt att vara en bakfylledag :) men icke ! Efter jobbet igår var jag stressad o det började regna så Elin o hennes pojkvän körde hem mig efter jobbet, så snällt av dom :) Elin är en som jag jobbar med om ni undrade .. Sen gjorde jag mig snabbt klar o bytte om o käka lite snabbt för att sedan dra första cidern o börja dricka med Jecka o Sjögren, hade inte direkt nåra planer mer än att jag skulle vara med dom så jag följa med dit dom skulle o vi skulle till Aj vad jag fattade som haha men nej så fel jag hade, var ju till Benke o Frida men Aj var där, så bara jag som fatta fel, drack 3 cider där o vi blev rastlösa o sådär, Jecka ville på krogen men jag var inge sugen på de o inte Sjögren heller, o jag var ju typ nykter oxå så inge kul då ju hehe .. Efter en stund kom iaf min darling oxå o satt o tjata lite med folket sen drog han, jag, Jecka o Sjögren ut på stan en sväng innan vi släppte av dom 2 hos Gudmundsson, jag ville inte med dit så jag o Jonas drog hem till honom ist .. Kl va väl bara 12 elr nå men jag va ändå skit trött.. Så det blev en rätt lugn kväll ändå, det tackar jag mig själv för idag :D haha !
Fick ju gå upp halv 8 idag för Jonas ska på bröllop idag :) Så Pontus skulle hämta honom kl 9 o snäll som han är släppte han av mej hemma innan ! Var kul att se han oxå, inte sett på iaf över ett år :)
Idag blire lugnt som tusan, slappa bara o väntar på solen som min syrra sa skulle komma fram idag ;P För jag vill ut o gå !! Inge kul i detta väder :( Se vad pappa gör om jag drar dit o ber han laga nån god mat till mig :D det låter som en bra idè ! Slipper jag laga sj, elr så sparar jag pengar på att INTE köpa pizza, för jag är rätt sugen på PizzaHouses panpizza, mumms ! Men nej, stå emot ! Fettet sätter sig som gjutet i kärlen o täpper te ;) Men e ju så gott !

Näe, nu ska jag fortsätta kolla på nyhetsmorgon o bara njuta, fan jag märker att man blivit äldre haha, jag uppskattar att sitta o dricka te o äta smörgås till nyhetsmorgon på helger, omg.

Ha en bra dag <3

RSS 2.0