Min lägenhet :D

Får jag på måndag och jag är så suuuuperglad så ni anar inte :D En totalrenoverad allt nytt hela köket o nya vitvaror o helt enkelt skitsnygg :P Nytt badrum oxå, mörkbrunt trägolv, myysit värre ! I am happy.. Livet flyter på väldigt bra tkr jag ! Jag trivs med mig själv just nu och jag är så glad över att ha fått ett riktigt jobb o en fin lägenhet, som jag hade förhandstur på, elr va man säger ;P Mitt liv är good just nu :)

Sitter förövrigt hemma hos Annapanna just nu, vi har ätit gott :) Hon är heeelt inne i TV-rutan så jag passade på att skriva ett inlägg till er som är nyfikna elr bara vill läsa, alltid kul att uppehålla nån :)  Skönt att bara skriva av sej oxå ..
Kd blire på min första lön, köpa ny TV :D Tv-bänk o vardagsrumsbord, blir finfint de ! :)
Ne, nu ska jag vara social med Anna, blev ett kort inlägg, men skrev ju iaf :D

Ha en bra helg !

Det har hänt mycket sen sist !

Jag vet, jag har varit SKITDÅLIG på att blogga på en månad, men det har varit lite mycket nu ett tag. Ni närmsta vet ju om allt så det är väl dax att säga te er andra oxå då.  Jag o min pojkvän har separerat, elr ex säger man väl hehe .. Han flyttade ut sj ist o jag letar just nu egen lägenhet, det har varit både bra o dåliga stunder, det är ALDRIG lätt att bryta upp med någon, särskilt inte efter 3,5 år som vi var tillsammans . Men det som är så himla underbart skönt nu är att vi är himla bra vänner o kan umgås o vi bråkar ingenting, vi har det jättebra som bara vänner han o jag :) Det är jätteskönt ! Endel som bryter med varandra slutar ju som ovänner, men vi håller ändå ihop o stöttar varandra o hjälper varandra med saker o så . O vi kan prata om allt, är så glad att vi har en så bra relation som vi har till varandra, det underlättar mycket ! O mitt liv börjar komma på fötter, det har ju varit lite kaos runt omkring om man säger så, men min tur börjar vända, så jag ska berätta en till NYHET som är hur bra som hellst hehe :) Det är att JAG har fått ett JOBB :D Är inte det helt underbart perfekt ? JO de tycker jag ! Spec. nu när det är svårt att få jobb liksom, så det är ju 6 mån provanställning först o så som vanligt, men jag är bara så lycklig just nu, allt ordnar upp sej för mej :) O utan mina underbara vänner o familj hade jag inte klarat mej igenom detta, stort tack till er ! O ett plus i kanten till min vän Anna som har stått ut med att jag har bott hos henne en månad när jag inte haft nånstans att bo efter separationen, du är guld värd, tack ! Alla ni andra ni vet vilka ni är, ni är oxå guld värda :) <3
Sådär, det var lite uppdatering från mig :) Ganska mycket på en månad egentligen ..
Sitter iaf just nu hemma hos Jonas, o träffar Chicco oxå o busar med honom :D Vi har varit o ätit mat hos Jonas pappa, oj va konstigt de va o inte skriva svärfar haha det blir så fel på nå sätt hehe .. Man är liksom van :) O till veckan tror jag Jonas mamma skulle komm tyckte jag hon sa när hon ringde mej häromdagen o gratta till jobbet :D Det ska bli kul, va ett tag sen nu ! Är även väldigt glad över att fortfarande kunna träffa o umgås med Jonas familj utan problem ! Att man liksom inte klipper av allting utan att man fortfarande kan ringa dit o vara där o så :) Samma för jonas, han pratar fortfarande men mamsen o sådär, så han är ju fortfarande typ "välkommen" i min familj, elr va ska man sätta för ord ? Ja men ni fattar nog vad jag menar hehe :)
Sådär, nu ska jag kolla igenom lite saker jag ska ha med mig in till stan ikväll, typ lite kläder o så :)
Ha en bra helg alla, det ska jag ha :)
O på måndag börjar jag på mitt nya jobb, nervööös fast en positiv nervöskänsla ;D

RSS 2.0