BIL !

Jajjemen, jag har min alldeles första EGNA bil :D En golf ll som jag ska puttra omkring i ;) Lite nya fälgar o bra ljud o sånt där töntigt tjaffs så är jag nöjd sen :) Fast det är jag ju nu oxå men :)
Jag jobbade ju idag så de va Jonas som skulle kolla på den, han sa inget på hela kvällen o svara inte på mina sms så jag trodde inte de blev nått nästan, elr att dom bleve halshuggna av försäljaren haha, men när vi hade stängt på jobbet o gick ut så kom han åkandes i en vit göffe, de var MIN göffe :D så ja körde från jobbet o hem hit till darling, fast mellanlandade hos svärfar på lite grillat, gottigottgott ! Ingen är gladare än mig just nu :D Wiiiie !
Innan jobbet idag var jag iväg till min nya psykolog oxå, o hon va så himla bra ! Mycket bättre än den förra som jag iofs bara gick till en gång men det kändes så fel. Denna jag var hos idag va suverän o förstående o visste exakt vad hon skulle fråga o säga för att få ur mig vad jag kände, herregud jag var helt imponerad, känns ju ibland som dom känner en bättre än en själv, skumt men sant ! Detta kommer bli så bra :) O dagen kan inte bli bättre, o kvällen kan inte sluta bättre här ute hos min älskling o våran (lilla) plutt Chicco ! <3
O på torsdag ska jag äntligen iväg på ultraljud på sjukan o kolla upp mina knölar som jag har i magen o som jag har så ont i ! Sen röntgen i Kd om en månad, skön känsla när man tar tag i saker o ting o att det känns som det kommer lösa sig :)
Gladast är jag :D Nu kan jag även hälsa på mina vänner oxå, precis när jag vill, slippa fråga efter skjuts, fan va skönt !
Nu ska jag mysa lite innan sovdax :)

Ha en bra kväll alla mina kära !

Bilar hit o bilar dit

Jaa, vilken man än vill ha elr säger att man vill ha så finns de alltid nån som klagar över nått med en sån bil, kvittar vilken bil man nämner så finns det nån som tycker illa om den, men det är ju jag som ska äga bilen så det är ju inte deras bekymmer, o skulle dessa bilar vara sååå himla dåliga skulle ju ingen köpa dom tillslut o dom skulle kursa :) Ingen bil är felfri men inte heller så dåliga som alla säger ! Jag är inte 5 år o jag fattar faktiskt att en bil rostar, att den kan gå sönder bla bla bla. Elr dom här frågorna: Du vet att man måste skatta bilen va ? Du vet att bensinen är dyr ? Du vet att nått kan gå sönder ? Du vet att det kan finnas rost ? Nä ? kan en bil gå sönder ? Kan bilar rosta, är inte född igår faktiskt :) Jag vet vad en bil innebär och att man måste ta hand om bilen ! Eftersom de flesta i detta land äger minst 1 bil så är det ju bevis på att dom rullar ;) jaja nog tjatat om negativiteter !
Ringde ikväll för första gången på nåra bilar tihi, har ju lyssnat när hjärtat ringt åt mig o vad han frågar om o så, så nu tog ja saken i egna händer o tänkte känna mig lite vuxen för en gångs skull :P Gick ju bra tills vissa svarade, när dom inte förstår ett ord svenska, bra jobbat ! Ska ringa lite imorgon oxå när jag ändå är ledig o säga att jag kan komma på lördag o kolla på den, om jag finner någon :) Ska över te Kd imorgon på kvällen o kolla in en liten göffe oxå, se om den är nå att ha ! Men ringer man på lite olika så har man ju lite o välja på oxå :D Jag lääängtar så tills jag har MIN egna bil !!!!! Ledig 3 dagar nu, underbart :D Blir kalas hos pappa på dagen imorgon sen hem till älskling o över te Kd ! Skulle egentligen till Bug Run men blev inställt idag :( Skulle åkt på söndag hmm men men snart Göteborgsresan o den ser jag fram emot som bara den :D
Planerade även idag men en gammal kär vän att vi ska träffs nån dag :) Va alltför längesen och jag har varit jättedålig på att höra av mej o känner mig som en skit för det :( Man vill ju inte att kompisar bara rinner ut i sanden elr va man säger, med bil gör även det mycket bättre, jag kan åka till folk o hälsa på ! Bara det är ju lyx för mig :D
Nu ska jag snart kolla på "kvinnor som mördar", det enda sevänliga såhär på kvällninga med mina överdrivet många kanaler som jag har ! 1,2 o 4:an. Herregud det är ju nästan för många, sitter o sippar fram o tebaka för jag inte kan bestämma mig vad jag vill se, när aktuellt o nyheterna o värmlandsnytt visas samtidigt på alla 3 kanaler ! Vad ska man välja ? Ne herregud, mer kanaler tack ! Men snart så :)

Ha en bra kväll alla <3


Resan bokad :)

Äntligen, älskling hämtade mig när jag slutade jobbet förut så åkte vi te Jecka o Anders o bokade våran resa. Vi hyrde en stuga o liseberg två dagar o olika tillval, hoppas vädret blir fint bara :) längtar som bara den, men bara 3 veckor kvar :D På kvällen kan vi sitta o grilla, dricka o  bara mysa på terassen vi har med stugan oxå :) Åå, kanske låter jättelöjlig, en lisebergstur liksom, men det var så längesen jag gjorde nått utanför denna stad med goda vänners sällskap så jag är så glad :D O det var inte alls dyrt heller ! Hyra av stuga, fri entrè 2 dagar, Fritt åkpass 2 dagar m.m för 700 !
Nu sitter jag på blocket o letar bil, hittade en fin golf så får se om man åker o kollar på den i helgen :D Skattepengarna kom idag, wiie ...
Igår va ju My o Lowa här under dagen innan ja börja jobba, alltid lika trevligt :D O Lowa är bara så go ! Stora tjejen nu :)
Annars idag har jag jobbat mellan 9-18 o nu är det bara en slapparkväll framför tv:n !
Ha en bra kväll alla !

Snart semester !

Yes, jobbar 3 veckor efter denna vecka sen har jag semester i 4 veckor, ska bli sköööönt :D bara få vara, slappa, göra vad man vill när man vill, typ :) Imorgon ska vi te Anders o Jecka o boka våran minisemester :) Till Liseberg, blir stuga en natt så man kan sitta o ta nåra kalla på kvällen, ska bli så himla mysigt att göra något denna sommar :D
Idag fick vi reda på beskedet, glatt överraskade blev vi båda två, men nu kanske det har kommit ett litet förhinder men vi hoppas på att det blir löst ! Skulle vara så underbart ! Säger inget för ens alla pusselbitar ligger på sin plats ;)
Helgen var bra. Vi var ju som sagt barnvakt i lördags kväll o det gick hur bra som hellst :D
Igår var det dop o det var trevligt, sen på kvällen gick vi över till dom igen o åt glass o massa gott :) Nu sitter jag här hemma i min ensamhet igen :( Hatar att komma hem till min lägenhet, känns inge kul alls ! O sover hemma högst 3 nätter per vecka beroende på hur vi jobbar o de känns inge kul heller som nätterna man måste sova hemma :( Men snart har jag egen bil så då behöver jag inte vara hemma ;) Ser såklart fram emot flytten om 3 veckor men ändå inte liksom ... Men men, vi har planerat lite ;)
ledig fredag, det betyder långhelg :D Mantorp på lördag med älsklingen o Anders, hoppas på bra väder !
Men men, orkar inte skriva mer, ska vara lite social med darling på andra sidan tråden nu !
Ha en bra kväll alla :)

Nu kanske det händer grejer :)

Yes !! Kom just hem från jobbet o när jag öppnade dörren in låg det efterlängtade kuvertet på min o nästan skrek "öppna mig" Jag gjorde som jag det bad mig om o öppnade. Det var äntligen en tid till röntgen i Karlstad :D Fick ett brev förra veckan att jag var placerad i kö vilket kunde ta tre månader innan jag fick tid :( Men Ska dit i Juli på min semester, halv åtta på morgonen, tänkte att de går ju på ett kick, nån timme elr så. nerå, ska sitta där o dricka kontrastmedel i 2 timmar innan dom kan börja ! Säkert nått bra med det oxå, o fixa mer blodprover i stan en vecka innan. Hade hoppats att mt love hade varit ledig men som synd var så var han inte det, vill inte sitta där skälv i 5 timmar liksom, men han ordnade så svärfar följer med, jag har VÄRLDENS BÄSTA SVÄRFAR :D Han ställde gärna upp, så snäll :) Då har jag ju både sällskap o skjuts i ett, man är ju lite nervös av vad som är inne i min kropp liksom så kan va skönt att ha med någon när dom säger vad det är ! Så nu är ja ganska relaxad igen ... Tid om 2 veckor här hemma på sjukan oxå för samma sak fast en annan metod, nu jädrar händer det grejjer o nu ska "detta vad det nu är" bort så jag kav släppa det o slippa va rädd o kunna göra allt jag vill göra utan att smärtan hindrar mig ! Underbart :D
I helgen blire full rulle, jag gillar när det händer saker hela tiden, roliga saker alltså.
På lördag blire 1-årskalas sedan vara barnvakt till denna 1-åring plus en 3-åring, får väl se hur det går men det kommer nog gå bra, gillar ju barn så kommer göra mitt bästa, o jag längtar :D Sen på söndag blire dop, det ska oxå bli trevligt :)
Men nu ska jag leta efter nån fika-kompis för jag vill fika/äta något gott !
Ha en bra kväll alla <3


Sol :)

Yes ! Suttit o stekt på balkongen hela dagen, blev väl lite till röd men men hehe, hade iaf solskydd på mig men den va tydligen inge bra, köpte på apoteket ..
Är jättetrött nu, man blir det av solen märker jag ! Va ju på sjukan idag o besöket tog max 10 minuter ! Men ska dit om ett par veckor igen .. Då blire ordning på skiten iaf ...
Älskling körde mig till coop när han slutade så jag köpte honungsmarinerad lax o pot.sallad, mumma säger jag bara :D Orka äta varm mat när det är varmt ute ! Näe, inte jag iaf ... Druckit 283 l idag typ, men det känns att man behöver få i sig mycket vätska sådana här dagar .
Imorgon ska jag iväg till jobbet igen iaf :D Ska bli skönt .
Kommer absolut inte på något mer intressant, elr kanske ointressant, att skriva så det får nog räcka för idag, ska krypa ner under täcket o dra en film tror jag, kollade på "Drag me to hell" igår, den var väl iaf sådär, gillar ju skräck o sånt men nu för tiden är det ju aldrig det i filmer men den var ju sevärd iaf :) Får nog bli wallander idag !
Ha en bra kväll alla <3

Jag hoppas, hoppas så mycket :)


RSS 2.0