Valborg !

Haha efter.se . Har undrat varför alla ska festa ikväll, för valborg firar man ju imorgon, tänkte lilla jag men så fel jag hade haha ;) Så ändrade planer, party ikväll ! Tur jag börjar tre idag så jag hinner tvätta o städa lite, sen hinna till systemet :) Slutar sju då blire o göra sig iordning o öppna flaskan ! vet dock inte riktigt än vart vi hamnar ikväll men de märks, lite ideèr har vi :) Skulle varit med älskling hos hans pappa o grillat innan oxå men eftersom jag jobbar hinns det inte med :( Men men snart är det sommar så då kommer vi nog va där ute rätt mycke o grilla :D Sen kommer vi nog vara endel i pappas stuga o gu så mys ! Lyssnar på GuitarHero låtar haha för jag älskert ! Ska få hit Jonas x-box så jag kan spela det igen :D Sen skulle han lägga in massa nya filmer på min dator häromkvällen så jag har nå o titta på dom kvällar inte vi är men de gick inge bra :( Fan ... Men men, ne byta tvättmaskin igen nu då !

Ha en fin valborg alla <3


IKEA

Jag var smart igår, på morgonen när jag gick till jobbet såg det ut att bli sol under dagen så jag sket i jackan, vilket inte var så smart, för när jag slutade spöregnade det ute ! Fy, skulle hälsat på syrran men ville inte gå ända dit i spöregn, sen ringde pappas tjejs som o frågade om vi kunde dra till IKEA för vi fick ta pappas bil o dit är de inte långt att gå från stan så jag mötte upp honom o drog över till Kd, drog med Jecka oxå :) Köpte en vardagsrumsmatta, äntligen ! Sen en tv-bänk till älskling för hans förstärkare fick inte plats i den gamla, han blev jätteglad :D Kul o göra folk glada tkr jag ! Så kvällen spenderade jag hos honom o vi byggde ihop den, efter 10 försök så va den på plats ;) Sen åkte jag in samtidigt som honom imorse fast jag fick ligga kvar ute hos han men tänkte att ja oxå åker hem o grejar lite o så, ska hinna lämna bilen hos pappa nu innan jobbet oxå :) Gillar inte o stressa !
Ser inte ut att bli så fint väder idag heller tyvärr :( Men men ska ju ändå jobba så de gör ju inget egentligen ... Se vad som händer ikväll, blir nog lugnt framför tv:n ;)
På lördag ska gos på bröllop så se vad man ska hitta på då mån tro ? Det löser sig alltid :9 Ska ta mig tid att hälsa på syrran iaf så mycket vet jag ! Sen kanske lite partaj imorgon ? För det är väl då man firar valborg haha ??? Nollkoll.se

Men men, nu ska jag göra iordning de sista sen åka te pappsen, ha en bra dag alla :)


Uppe med tuppen :)

Yey, sov ju hos my love i natt o eftersom han börjar tidigare än mig va det bara att pallra sej upp strax efter 5 imorse så släpper han av mej hemma innan han börjar jobba, men va gör man inte för kärleken ? :D det pirrar så förbaskat mycket i min mage ! Vilken underbar känsla det är :) Vi började kolla på filmen Avatar igår men jag har inte velat sett den men tänkte ge den en chans iaf o när vi kollat i en kvart kände jag bara: Neee, ja somnar, o då kläckte Jonas att den är 3 timmar lång haha o innan jag han säga något så bytte han film, han såg nog på mig att det inte riktigt var vad jag hade hoppats på ;) 1,5 timme film räcker ! Vi satte på en annan som jag inte minns namnet på o bara låg o myste o njöt :) Jag hatar förresten fantasy(?)filmer o dyl, ett bra exempel är då Avatar, blää fattar inte, värdelööööst ! Ser inte nått bra alls me såna filmer, bara så overkligt så vad är det egentligen folk gillar med skiten haha ?
Jaja, nu har jag fått spy galla över det oxå !
Se om det finns nån frulle hemma, inge hungrig än men de lär jag väl bli om jag skiter i att äta, sen är det svårt att äta när man är kär har jag kommit på hahaha, fjantiga jaaaag !
Men nu ska jag fortsätta kolla on morningnews ha en bra dag alla :)


God morgon :)

Idag är det 27 april, alltså min födelsedag :) Ska jobba hela dagen idag mellan 9-18 sen kommer darling o hämtar mig så ska vi åka ut till honom, mys :) Jag är så glad, lycklig, hel framförallt o massa därtill, kan nästan inte fatta :) Men denna tid utan varandra har varit nyttig o båda har kunnat mogna lite o sådär, men som sagt, gammal kärlek rostar aldrig ;) så nu har vi hittat tillbaka till varandra igen :) jag pratar alltså om Jonas, men det tror jag ni förstår . Gick upp för tidigt idag som vanligt så sitter här en timme innan jag ska gå o e klar ! Elr ja, ska käka lite frulle oxå men tar ju högst 10 minuter så, idag kommer bli en bra dag :) Som sagt, fantasilös så tackar för mej igen :)
Ha en bra dag allihopa !

Härliga måndag !

Det är en bra måndag idag, nog en av dom bästa på över ett år tror jag ... Jag känner mig äntligen hel igen :) Mer om detta i ett senare inlägg, lite nytt än om man säger så .. Men mina närmaste vet vad det handlar om ...
Idag börjar jag jobba kl 15 så när jag kom hem imorse han ja duscha o va klar kl 8 för jag o Jecka skulle dra te Kd o handla lite, men det fick bli kga ist, gick lika bra de, hitta en jättefin skjort/tunika ? Säger man så hehe ? Gilla den iaf !
Nu ska jag greja lite här hemma o fixa lite sen dra mej neråt jobbet, jobbar bara 4 timmar idag så kommer gå fort ! Lika fantasilös som vanligt så säger hej för mej :D

Ett nytt steg rätt ut i precis rätt riktning, litar på magkänslan !


Go kväll alla glada !

Kom just innanför dörren, träffat Jecka o Anders en sväng :) Annars idag har jag jobbat mellan 11-19 o imorrn är jag LEDIG :D Då ska jag klippa mig, kort ska de bli ! Aldrig mer långt hår hehe .. Så blir att gå upp i hyfsad tid imorgon, ingen sovmöra här inte, no no ... Hoppas på fint väder så jag kan vara ute heeeela dagen lång :)
Annars knallar livet på, upp o ner, det är som det ska antar jag ;) Flytt snart oxå, igen I know hehe, undrar om jag nämnde de i förra inlägget ? Nollkoll.se ...
Fan va lite jag kommer på o skriva haha så detta får räcka för idag :P

Ha en fin kväll alla !

Årsedan ...

Hellu, tusen årsedan jag skrev här så tänkte när jag satte mig i soffan o gjort de ja gör varje morgon, kollar facet, o bestämde att jag skriver några rader här när det inte fanns något annat kul att kolla på på internet :)
Vakna kl 9 idag o gick upp o tog en powerwalk en timme, ringleden, de va skönt kan jag säga, nu står mamma o gör frukost för hon är nämligen på besök ett tag :) Igår käka vi på Roma sen hyrde vi en film som skulle vara en rysare, "Girl Next Door" men inte fan va det en rysare inte, nää, tyckte mest man mådde dåligt av den för det var inga vackra scener :( Stackars tjej !
Men men, idag blire lugnt för att senare åka över till Säffle o spendera en natt där hos mormor o hennes gubbe, jag o mamma åker dit. Se hur det blir .. Blir nog trevligt !
O äntligen ska jag göra om min tattoo jag har på benet :D Om ett par veckor, ska göra om den o göra den större o ett annat motiv, blir nog fint, sen går den ner på foten o de kommer svida lite tror jag men det får det vara värt :D
Annars på jobbet går det bra, trivs fortfarande skitbra o de ska bli fint att få en FÖRSTA riktiga betalda semester och jag fick den när jag önskade :D
Nu ropar mamma att frullen e klar så bara o käka de, hare gött !

RSS 2.0