Då var man där igen

Dålig på detta men ingen tid känns de som o när jag väl har det så orkar jag liksom inte blogga, då vill jag bara sitta o ta det lugnt ! Men fick ett infall nu att skriva av mig lite över en viss människa som jag typ "ogillar"
Vad gör man när man ser nån i sin närhet, verkligen NÄRHET, umgås med fel människa ? När man ser att människan i fråga bryter den personen en liiiten liten bit i taget tills det inte finns nått kvar av den själv i slutänden? Att all den glada, positiva, sprudlande energi den egentligen har bara tynar bort helt o hållet o visar ett annat "jag"? Ett fel "jag", detta vet jag pga att jag känner personen så himla väl o vet hur den fungerar till viss del, men att det är såpass påtagligt att man ser att det bara är så fel, FEL FEL FEL !!! Vill bara ruska om huvudet o skrika att: STANNA, STOPP, SE DIG OMKRING, SE VAD FAN SOM HÄNDER MED ALLT O ALLA RUNTOMKRING O FRAMFÖR ALLT DIG SJÄLV !!!!!!!
Vill ha tillbaka den såkallade rätta personligheten hon denna människa igen, att man kan förändras på bara nåra veckor är skrämmande, från en underbar, älskad o helt otrolig människa som ÄNTLIGEN efter en lång tid kunnat öppna upp sig o kommit den närmare som person, till att stänga in sig i detta liv som i ett snäckskal, som om ingenting annat fanns överhuvudtaget !
Ogillar personen som gör h*n sånhär, som på nått jävla komstigt oförklarigt sätt lyckas få honom till saker, till dennes egen fördel, för att allt ska vara frid o fröjd ? Eller är det verkligen det ??
Att själv se på när alla glåpord strömmar genom rummen till den jag älskar pga att kanske tidningen ligger fel eller att det tog två minuter längre av nånting är inte alls så himla bekvämt, jag vill bara skrika: HÅLL KÄFTEN !!!!
Vilket överhuvud !! Skrämmande !! :(
Det värsta är att den får den andre lindad runt hela jävla näven, men varför ? varför för fan ???????? Den är ju inte snäll för fem rötna ören !!!
Vill ha tillbaka den gamla, den vanliga, MIN vanliga nu ! Vi som började få sån underbart bra kontakt, vill verkligen inte förlora det ...
Men med denna jädra geoistiska människa kvar i sitt liv kommer han inte ha kvar nån annan än den i slutänden ...
Jag känner inte den du är så länge du håller dig till h*n .... Sorgligt men sant ...
Kommer alldeles strax ställa ner foten med en jävla smäll o ruska om den o säga att det är fan så dax att välja nu, VÅGA lev, VÅGA må bra !!! Du lever o du mår så jävla mycket bättre utan denna människa i livet, det nästan värsta är att den vet om det men släpper inte taget ändå, men jag tänker inte längre se på hur den tynar bort mer o mer o inte ens få bestämma sj över sitt eget liv om den vill träffa mig, eller nån annan för den delen, för det är ju bara DEN DEN DEN som livet kretsar runt, hemska människa !! Den bestämmer ta mig fan när den andra ska gå på toa !!! Jag tål människan inte längre, o det får h*n reda på snart för den kommer få välja, va så himla säker på det, OSS eller DET !!
Vill ha den som du var förut, vilket inte ens va längesen, du är värd så mycket bättre, jag hoppades verkligen denna gången, men ack så jag bedrog mig, usch fy o blä !!!! Det är ledsamt o jag vill bara skrika rakt ut: DET ÄR SÅ JÄVLA FEL !!!!





.... så jävla fel ...


RSS 2.0