Söndag ..

Mm, söndag idag.. Va finns de o göra på söndagar tro ? Inget .. Se om jag skulle förbi pappa en sväng senare elr nått ..
Jaja, hade bra gott folk ..

......

Det är ingen som påstår att det ska vara lätt heller !

Tack alla <3

God Natt ..

Nu ska jag sova !!!! Har inte uppdaterat på några dgr så gör väl ett kort inlägg iaf ..
Helgen was fun iaf :) Statt i Kga va skitkul, lätt göra om ! De senaste dagera har ja inte gjort mkt typ, det vanliga, umgåtts med mina vänner o så :)
Dålig fantasi idag så blir inge mer än detta !
Ska bara tillägga att jag har världens bästa mamma, hon är en sån som ALLTID ringer o frågar hur det är o frågar alltid om man

Kaffe o ganska lätt frulle, tror jag :O

Hehe ja, sitter i soffan o åt lite yoghut o en banan, drack ett glas juice o en kopp kaffe, hur ere med kaffe tro ? Men det är ju så gott på morgonen ibland, går i perioder :S Så jag dricker det när jag är sugen helt enkelt :D Vi följer ju inget schema till punkt o pricka liksom, bara skippar dom "farligaste" sakerna i maten, inte farliga alltså haha men kom inte på nå annat ord just nu för det vi icke ska stoppa i oss !
Vägde mej igår haha, fortfarande samma vikt, men bara gjort detta 3 dagar nu ju o eftersom vi int följer schema tar det ju längre tid givetvis, men jag vill nog iaf ner 8 kg tror jag .. Då skulle jag vara nöjd med min kropp, fast man kommer ju såklart hitta massa fel då ist nån annanstan så ere ju jämt men jag ska fan försöka va stolt o nöjd över min kropp om jag lyckas :) Vet, kanske låter ego inte meningen men viktigt att ha mål o så o att man blir nöjd, man gör ju inte GI metoden för skojs skull, det är ju för att man vill gå ner i vikt o så .. !
Igår syndade jag uuuuu :`(  Skulle äta kotlett o sås o bulgur (?) hos svärfar, de andra skulle ha pasta o jag sa att jag INTE kan äta det idag, så sa han att han hade bulgur (?) hemma, så ok sa ja, han började med maten o skulle ta fram det där till mig o det fanns typ 1 msk kvar, gaah ! Så jag åt makaroner :( Men han satt hela tiden o sa att det va GI makkisar haha så magen kanske tror de nu :P haha ..
Jaja nog om det för idag !
Ska på kalas kl 2 idag, farfar 70 år :D ska bi kul, o va kommer man äta då ? Nej jag kommer inte ens skriva efteråt va jag stoppat i min kropp haha, kött potatisgratäng o grönsaker typ, plastfarmors gratäng är ju en av de gooooodaste i VÄRLDEN ! INGEN KAN MOTSTÅ ! så ere bara .. :)
Ikväll ska kag iaf ut, va längesen ! Till o med i Karlskoga på statt :P Jecka, jag, Stefis o Robban va det är planerat iaf :) Ringde han igår o dom ville med så :) Det ska bli kul ! Så lite stressig dag idag tycker jag, hinner inte uppdatera mer sen .. Ska göra mig iordning nu sen till farfar o sen börja förfesta typ 7, egentligen 6 men vill inte stressa hos farfar bara för man ska ut ikväll, träffar dom inte så ofta så !
Men men .. nu ska jag sminka mig :D

Ha en bra dag o kväll alla !

Jag vill ha ..

.. en underbart väldoftande varm pizza att sätta tänderna i ! Nu ! Men jag ska inte köpa nån, bara hjärnan som vill, inte kroppen nej usch :S Ibland övervinner hjärnans onda del över mej haha, men inte denna gången ! Jag sitter bara o fantiserar om denna pizza, o efter ett tag är jag stolt att jag inte har köpt någon :D Inte ens McDonalds .. 10 points to me ! Blev hungrig vid 8 så då tog jag en banan o mosa, det blir så himla mkt godare då :P Det blir nått särskilt, älskat sen ja va liten, den smakar mer sött då oxå hehe .. Efter den knaprade jag i mej solroskärnor som det stavas haha igår skrev jag solrosstjärnor, tror jag ?! Haha, in heaven liksom, jaja .. Blev inte suupermätt men mättnadskänsla fick jag, får väl ta lite kvällsis nu hehe, typ yoghurt o mysli med bär :D Elr man kanske inte ska äta så sent, äsch, alla säger olika, finns ju inga bevis på nått av det ändå så, är jag hungrig måste jag få äta, det anser iaf jag haha .. Känns som jag kommer vara väldigt lättirriterad om några dagar om jag inte fuskat o ätit godis elr nått, se när våran syndardag kommer haha ! Men men .. Sugen på knaperstekt bacon, mums, man ska äta mycke bacon, det är bra för jag ÄLSKAR det :D nej, nu vill jag äta, ni kommer få stå ut med mina inlägg om mat ett bra tag !
En färsk saftig smörgåsskiva med skinka o gurka på vore ju inte allt för äckligt det heller hmm, men man fick ju inte äta bröd, ååååh !

Snart sommar ..

Japp, o det betyder att det är HÖG tid att söka sommarjobb, jag har tage fram ett nr jag ska ringa nån dag när jag har tillgång till telefon , skulle vara ett perfekt ställe för mig o jag skulle STORMTRIVAS, tror jag :D Vill ju ha ett dagjobb o inga helger, det tror jag icke detta är, vill inte ha ett konstigt schema men dag ena dagen o sedan kväll o tvärtom o varannan helg nej usch ! Alla jobb inom vården är ju typ så så det vill jag icke ! Känner inte att jag platsar heller o trivs man inte med något ska man inte jobba med det :) Man ska ju inte gå o må piss, även fast pengar e viktigt, men alltså nej jag vill inte må dåligt pga av ett jobb som jag inte vill ha :( Sån är jag o det är vad jag känner iaf ! Men det är bara att ringa runt till ställen man skulle vilja testa o jobba på o hoppas på det bästa, o inte ge upp liksom :)
Ska nog försöka ringa imorgon innan 4 :D *hoppas*
Sitter iaf hemma med My här oxå .. Ska nog sätta på kaffe snart !
Besöket imorse med den som kolla lägenheten gick bra, tog typ 5 minuter sen gick jag o la mej i sängen o kolla TV o somna en stund :)
Ska snart ta mej lite honungsmelon, mums ! O banan tror jag, kan man blanda det, äre gott ? :S Haha får testa mig fram :)
Hej hej !

Hjälp mej nån !!

Äre meningen att man ska gå upp såhär tidigt ?
Är kroppen funtad för det ? Nej, inte egentligen tror jag, men ibland måste man ! Finns hilma mycket måsten alltså, ett av dom är mornar, o jag HATAR dom, jag skulle hellre ligga i snön o frysa 8 timmar än att gå upp tror jag haha, alltså, för mig ere det VÄRSTA som finns :( Usch, kommer ihåg i somras när man jobba, åå, sluta halv 10 på kvälla o börja kvart i sju dagen efter, visst va man pigg ? :D Nej, skulle inte tro de !
Skulle vilja ha ett 8-5 jobb tror ja, skulle passa perfekt :) O INGA helger för det HATAR jag ! Om älskling jobba helg skulle ja kunna jobba samma helg liksom men inte annars, nix ! Då träffa man ju aldrig :( vet bara i somras, usch, hatar o jobba olika tider JÄMT JÄMT JÄMT ! Nej, sånt jobb vill jag inte ha mer ! Visst ere viktigt med jobb men man vill ju TRÄFFA sin sambo, jag iaf :)
Usch, nu e ja negativ bara för att jag är skittrött o de kliar i ögonen o huvudet har inte vaknat o vilken sekund som hellst PLINGAR det på dörren o man ska vara social o framåt o trevlig ? Hum ..


Skriver mer sen,då e jag gladare för då har jag även ÄTIT frulle mohaha :D Tänk va litte mat kan göra :P


Då har dagen med pinan börjat !

Haha, exakt ! Nerå inte riktigt så illa :P Jag va o handlade o My följde med, så i påsarna fanns detta innehåll:
Salladshövve
Gurka
Tomater
Honungsmelon
Bananer
Rostade solrosstjärnor
Sockerfri mysli med bär (KRAV)
Juicekoncentrat endast koncentrat från frukten, inga tillsatser
Salladsörter, ja lite allt möjligt nyttigt fanns i påsarna, INTE EN ENDASTE GODISBIT HAHA ! Bra Emelie :D
Köpte mer men kommer inte på hehe ..
Kom hem o gjorde mat, kycklingfilè med sallad, de va gott, men magen är ju inte van att vara "lagomt" mätt, som man ska ! Nej, min mage är van att vara proppmätt, blir lätt så när man äter en flötig pizza elr nått liknande haha, men nu ere ändring på det för oss ! En synddag kommer vi ju ha, såklart höhö, men inte proppa, utan äta måttligt ! Känns bra än sålänge, men e ju bara första dagen så :P Kommer säkert klia i fingrarna på mej när jag ser godis o dyl, men köpte några påsar solrosstjärnor som sagt, som jag även har i salladen, blir jättegott då :) Nötter får man ju äta oxå, så det ska nog gå bra, hoppas jag, ska försöka o jag vill klara detta !
Man ska ju göra såser o så på äkta grädde så blir ju inte nån hetsbantningsgrej elr typ pulverdiet, det är bra ! Ändå går man ner i vikt :D Är ju kolhydraterna o sötningsmedel man ska akta sej för, absolut INGA light produkter, folk tror det är nyttigare, men ICKE! Sötningsmedlet gör faktiskt att man blir sötsugen o äter mer, konstigt men sant !  Vet folk som gått på det men går UPP i vikt för man blir mer sugen på saker ist, så jag låter bli :)
Men magsäcken kommer ju krympa till normal storlek efter ett tag så man blir mätt på vanligt vis tillslut !
Ne, nu ska jag nog diska lite ..
Hyresvärden ringde o väckte oss imorse o sa att VI ska visa våran lägenhet för några imorgon, kl HALV 8 på möran, lagomt kul, men bara på med flinet o vara trevlig! Eller ? Hum, jo .. Precis vad man vill så tidigt på möran ! Men några man aldrig träffat, grr, m,en det ska väl gå bra det med .. Lite frulle o kaffe innan så e man väl piggare :)
Jaja, ha en bra dag :)

Tisdag

O jag vet att jag är tjatig, men jag väntar fortfarande på det efterlängtade samtalet ! Going crazy !
Ska gå o tina köttfärs, blir köttfärssås idag :) Imorgon ska vi nog handla lite, o då blire bara grönsaker o frukt i massor o sånt där, saker utan kolhydrater helt enkelt ! Har kommit på en god frulle vi ska börja göra, vet inte om jag skreve de men det har jag säkert :P O imorgon får de bli kycklingfilè med sallad o melon tror jag, om vi nu SKA handla imorgon, beror på tiden o så .. Men nu börjar jag bli skithungrig !
Funderar på att gå upp till björkvallen sen med Chicco o gå sågspånsstigen, nån som vill med ? :) Roligare att gå 2 än sj, iaf i skogen:P Jag möter väl säkert en älg som vill jaga mej elr nå haha, eller inte, men med min fantasi så ere inte omöjligt ! haha
Nu blire mat :)

Kvälla

Nu ere kväll o när som hellst kommer min älskling hem :) Ska bli skönt !
2 1/2 men på TV, det är bra !
Imorgon ere typ inge planerat, My skulle höra av sej när hon vaknat så ska vi säkert hitta på nå skoj :P Kanske svärfar en svänga, får se när vi vaknar va klockan blir :)
På lördag blire kalas för farfar, han fyller idag egentligen ! Men kalaset på lördag, ska bli kul :) träffar dom alldeles för sällan egentligen, men det blir väl så tyvärr ! Men på lördag ses vi :D
Ne, nu ska jag lägga mej i sängen o fortsätta kolla på TV :)
God natt !

Lite design !

Sådär, suttit o mixtrat lite med bloggen, blev helt ok :) Fattar ju liiite hur man gör nu haha !
Nu har Anna kommit hit, så har drucke kaffe, igen ! Va nere på stan med My o käka lunch, nachotallrik, det var smaskens de :D
Sitter o lyssnar på In benny we trust haha, ovanligt ;P Mt vill att jag sätter på det jämt när vi kommer hem, Anna börjar digga musiken oxå haha, hon vill lyssna på det när vi typ åker runt på stan :D haha ..
Ne, nu har jag inte tid för detta, kanske sen !

Nu !

Sitter hemma framför datorn, älskling åkte precis till jobbet :( Tur han kommer hem ikväll igen iaf :D Väntar spänt på att han ringer i eftermiddag o säger om hyresvärden ringt elr ej hehe .. Kan ju hända hela veckan nu ju iih !
Måste ha fler flyttkartonger oxå, men men ..
Väntar på att Myling (spökbarn) ska komma haha, det betyder faktiskt spökbarn :P Så ska vi dricka kaffe o äta nått, om hon vill ha :) Anna ringde oxå hon kommer i eftermiddag hon :)
Igår va älskling o jag lite nyttigare, ist för att köpa den där chipspåsen (fast jag äter inte chips men typ ostbågar elr nått) så köpte vi cashewnötter :D Åt med måtta oxå, de ni :P
Idag ska jag laga kycklingfilè tror jag, elr kanske köttfärssås, det märks !
Ne, sätta på lite kaffe nu tror jag minsann, supergott !!!!

Jag vill flytta nu !!!!!!!!!!!!!

Så, då har man gjort sitt bästa för att det ska se så bra ut som det kan i denna lägenhet full med kartonger o skit, inte ens kul o äta här längre, därför äter vi i sängen för det är där vi har TV:N hmm, i vardagsrummet ere bara kartonger o ena datorn ! Ja just ja, gjorde mitt bästa, alltså dammsög .. Klar med det, om ett par dgr får jag göra om för då ere Chiccohår igen hehe men man får stå ut när man har hund, även om det är jobbigt o dammsuga ibland så går ingenting upp emot honom alltså ! Never ever !
Nu vill jag bara att dom ska ringa o säga : Hej ! Nu kan komma o hämta era nycklar nu  så ere bara att börja flytta in ! Varmt välkomna, eller nått .. Jag ser fram emot detta mycket välkomnande samtalet :) Hoppas i veckan, dom andra har ju flyttat ur den nu iaf men dom skulle ju lacka om trägolven o göra det fint för oss :D
Jag undrar över en sak som ni kanske kan svara på, till våren/sommaren när man ska plantera blommer hej vilt o så, jag tänkte ha en jordgubbsplanta oxå, men kommer man kunna få smaka nån gubbe sj på växten elr kommer alla fögglar beslagta gubbarna ? Eller rådjur ? Det finns ju det med, dom äter ju iaf blommer de vet ja, så får väl bli o spruta på sånt dära medel på mlommera man kan göra för att dom INTE ska naffsa o tugga o ha sej ..
Nej usch nu efter städningen blev jag negativ, vill inte vara i denna lägenhet nu när man längtar som en tok till vårat nya ställe ! Blir galen !
Kunna gå till badstället där vi har båten i sommar o bada ! Eller cykel ..
Kunna gå massa mysiga promenader med Chicco i skog o allt ..
Kunna gå o rasta honom utanför i pyjamas :)
Kunna gå ut o lägga sej på gräsmattan i bikini o bara njuta av sommarvärmen o lyssna på lite musik ..
Kunna sitta o grilla till våren o sommaren o bjuda hem folk på det ..
Kunna gå o sätta sej i en bastu o ta en kall o bara kunna stänga av hjärnan o njuta av livet ..
Kunna gå till bussen som går 1 gång i timmen dom gångerna inte jag har tillgång till bil ..

Känns som det är en dröm, men det är verklighet, saker som kanske är självklara för er men för mig helt underbart :) Små saker kan få en att må så himla bra !
 :)

Haha vilken tur i oturen :P

Ja jag vet , jag har inte skreve på ett par dgr, men är man upptagen så är man ;)
Igår hade vi myyys ute hos Jonas pappa på kvällen o jag lagade fläskfile` o får jag säga det sj så vare en helt underbart go sås haha :P Stekte filèn , gjorde såsen i det jag stekt i o hade i matlagningsgrädde, trattkantareller, kryddor o cashewnötter o la i köttet så de fick koka ihop, kroketter o sallad till, mums säger jag bara ! Fan va gott de va hehe :P Älskling drack lite vin med sin farsa sen åkte vi in te stan o jag drog te Anna en sväng för hon o gänget skulle ut, sen drog ja o va med Jecka senare på kvällen, sen till det roliga mohaha, kl 2 körde jag hem Jecka för då hade jag skjutsat så va inne i stan vid 2 igen o i va trötta så vi åkte hem. Jag kom iaf hem o parkerade bilen som vanligt, skulle gå in genom porten, o den va låååst ! Gaah, trodde jag skulle dö, typ ! Det är nämligen så att vi har olika nycklar till våran dörr än vad som är till portdörren, o vi har bara 1 nyckel till porten o den har Jonas, o porten är ALDRIG låst, det har den aldrig vare, så jag stog där ute, men inga pengar på telefon o alla sov, hmm, härligt tänkte jag ! Åkte väl igen för va ju svinkallt o stå ute haha, ställde mej ¨på tg först för o se om jag kände nån ja kunde låna tele av, men icke ! Tog statoil men bara massa fullt folk o drägg, så nej ! kl 4 planerade jag VART jag skulle ställ bilen såjag kunde sova i den haha, som nån annan uteliggare liksom :P Men va skulle ja göra ? Haha, men åkte hem o kollade porten igen ifall nån gott där så de e öppet, kom då på den SMARTA idèn att jag parkerar hemma o går runt på baksidan o ser om jag når till sovrumsfönstret, o yes, I did it :D Knacka o ropa Jonas, en yrvaken Jonas kliver upp ur sängen, jag förklarar med min lenaste röst vad som hänt haha o han förstod mig :P Så han öppnade, fatta vilken lättnad o skön känsla de va o lägga sej i sin säng då :D Haha, fy fan, ne, den nyckeln ska jag ha när jag är ute nästa gång haha ! Fy tusan alltså ..
O snart gäller det för mig o älskling :D Jag skrev ju häromdagen att GI-metoden inte va nåt för mig för gilla inte vissa saker, men vi ska börja iaf för har hitta massa goda recept nu :D Vi följer inte själva schemat om en säger, vi bara gör den maten man ska äta o så ..  Frukost har jag redan planerat vad vi ska ha o vissa måltider . det viktigaste är ju att vi inte ska äta varken potatis, ris eller pasta, låter hemskt men har kollat massa goda sallader så de kommer gå skitbra :) Nu handlade vi nyss massa pasta så vi ska ju äta upp de vi har vill ju inte slänga liksom ! Odet bästa e ju att man ska använda RIKTIGT SMÖR o GRÄDDE, vi har ju jämt typ bregott hemma för det skulle man ha, uach hatar anat smör, bregott e goast ! o man fr göra smarriga såser till allt kött o kyckling, sen ska jag göra en sallad som är min favvo med melon o grejer i :) Har en bra känsla i magen att detta kommer att funka, Vi börjar ju inte helt strikt på en gång liksom heller, men vi ska ju tänka va vi stoppar i oss, sen vissa dagar ska vi ha så vi FÅR äta en pizza typ, annars dör vi ju haha :P Tillslut vill man inte ha den där pizzan säger dom som gjort detta, kan ju va bra :D Hitta jättegott GI bröd som jag ska baka, man får ju inte äta bröd heller liksom, men detta fick man äta, inget vanligt mjöl  så i, jättegott lät de :)
Jaja nu orkar ja inte skriva mer :) Hoppas er helg varit bra !

RSS 2.0