Idag har varit en bra dag, dom första vakn...

Idag har varit en bra dag, dom första vakna 7 timmarna spenderades på jobbet med mitt goa gäng :) dagen sprang iväg och lagomt till jag slutade kom spöregnet hmm, man blir så himla glad av det!!! Jävla skitväder..... Åkte hem och gjorde iordning lite fika för att få Therese på besök, det var riktigt trevligt men tiden sprang ju iväg!! Men nu ska vi försöka få till att träffas lite oftare, man kan verkligen va sig själv när man träffar henne fast det va så längesen :) det är ju så det ska vara egentligen tkr ja, att man ska kunna va sig själv bland folk liksom :) en riktigt bra dag har det varit! Dock mindre kul när ja drog och handlade efteråt, köpte saker till smörgåstårtan jag ska göra och där försvann en hel jävla tusenlapp, fick väl lite annat oxå men det var det lilla det hmm, hade fan vart billigare att beställt en färdig :( men men man fyller ju bara en gång per år som tur är ;) igår hann jag iaf med en snabblunch med Sandra innan jobbet, träffade även My och barna på jobbet idag så hela veckan har iofs varit bra, kul att träffa lite folk sådär :) imorgon sista jobbdagen innan helg och kvällen blir lugn, säkert tacos och nån film, det är våra fredagar det haha! Lördag ska vi kolla mitt lilla hjärta Jasmine när hon har dansuppvisning på stan, stora tjejen börjar hon bli!! Va tiden går fort hinner inte med :/ sen blire kalvholmen och kolla när chefen tävlar i folkrace :D ska bli riktigt kul!! Och kalas på söndag, tänk att mina lediga helger aldrig kan va lugna, fullt upp mest hela tiden känns det som haha men är det bara kul saker så gör det ju inget.. Just ja, har drömt 2 nätter i rad att jag tappat 3 tänder :( blää sägs ju att nån i sin närhet kommer dö då :( hoppas inte de!!! Eller att man vinner pengar, haha vilken kontrast, hoppas på de sistnämnda ;) nä lite bb nu sen mys med dom pälstäckta monstren.. :)


Men gud va jag äter haha... Gjorde en kyck...

Men gud va jag äter haha... Gjorde en kycklinggryta idag med massa gött i, stark så snoret rann fan haha... Idag har vi städdag, har rensat och varit och slängt skräp, pantat efter det senaste halvåret minst, 7 proppfulla papperskassar blev de!! Skönt att få bort skiten :) försöker vårstäda och tvätta undan oxå, halva nedervåningen är väl klar iaf, vilken tid det tar :/ och med två små pälstäckta varelser syns de ju ändå inte när eller om man städat!!! Men snart är det tillräckligt varmt ute så jag kan köra chiccos årliga rakning, så skönt att slippa iaf 7/8 delar av päls inne!!! Skulle kunna göra 44 hundar till av all päls som hamnar överallt hmm... Men skulle aldrig kunna leva utan honom så man får väl gilla läget ;) går riktigt bra förresten utan Facebook :D skönt på ett sätt, nu får folk ringa ele smsa om dom vill nått :) sen är ja trött på att bara läsa hur mkt folk har ätit av vad och hur mkt kalorier det innehöll, vilka muskler på kroppen dom tränade just idag.. Va fan är det inne att tjejer ska se ut som killar nu eller? Jag tycker iaf att det är så jävla fult!!!! Träningshysteri!! Sen alla som lägger upp kort VaRJE dag på deras "nya" kropp typ halvnakna eller i bara trosor, stackare vilken bekräftelse om söker!!! Gå till en psykolog och börja bygg upp självförtroende och självkänslan ist, kan ja tycka... Eller så vill bara folk visa sig halvnakna ändå på Facebook!! Va vet ja, inget för mig iaf.. Visar väl mig bara så för min pojkvän liksom vill inte att alla andra ska se om ja vaxat bikinilinjen eller inte hahaha... nä fortsätta städa kanske.. Ha en bra dag :)


Trissepröppmätt är jag nu!! Eftersom det ä...

Trissepröppmätt är jag nu!! Eftersom det är torsdag så fick det bli soppa till middag efter jobbet de satt inte helt fel! Sen avslutade vi med att dela på en halvliter vaniljglass med saltlakrits, så ligger i koma just nu haha!!! Blir att ligga och glo på film resten av kvällen och bara slappa.. Hänga tvätt oxå va de ja ... För er som inte hänger med i mitt up and down life så har jag flyttat hem igen! Vi gick isär där ett par veckor och trodde de va slut på riktigt liksom, men efter mkt om och men och prat och beslut om olika lösningar på saker och ting så testar vi en gång till, och det känns riktigt bra för vi älskar ju varandra.. Men man behöver kanske dom där pauserna ibland, kan va nyttigt :) livskriser kanske med ett annat ord va vet ja.. Efter 7 år vill man inte bara släppa allt så lätt heller.. Men men fortsätter väl i nästa inlägg för nu satte herrn på filmen!! Heppåer :)


Mörrn!! Mkt saker händer och sker i mitt l...

Mörrn!! Mkt saker händer och sker i mitt liv just nu, både positiva och negativa... Tar ett annat tillfälle mer närgånget om detta.. I detta inlägg ska jag väl bara uppdatera bara för att det var som vanligt för längesen!! Ska börja med bloggen på riktigt nu, har tagit bort min Facebook och det känns faktiskt skönt, riktigt skönt!! Ett jävla beroende och massa skitsnack rent ut sagt.. Vill leva mitt liv ifred känns konstigt att säga så men på nått sätt är det ju så :/ Tycker man kan träffa folk på riktigt ist för att bara sitta framför fejjan jämt och ständigt !! Nä, ska börja ta tag i mitt liv och lägga fokus på mig sj och mina nära och kära ist!! Med det säger jag bye för idag för nu kallar ett av mitt livs bästa saker jag har i mitt liv, en dag på jobbet med så underbara människor <3


RSS 2.0