I bakartagen :)

Jo visst är jag det :) Igår bakade jag 3 plåtar med vaniljbullar o kanelbullar, smaka hur bra som hellst i mun hehe .. O nu sitter jag hemma o bakar grekiskt lantbröd, e svin gott ! Har jobbat sen 9 imorse o kom hem för en stund sen, o inte gåre o koppla av inte, nej, baka ska vi göra haha :P Får perioder som jag bakar hur mkt som hellst, sen kan de gå många månader då jag inte bakar alls ..

Måndag idag, känns rätt ok faktikt, har fått lite extratimmar 2 veckor framöver så de känns gött när löna kommer :D I helgen tog ja de lugnt, fredags va jag hos AnnaPanna en sväng o käka pizza o tjata skit, träffa lilla Lowa oxå eftersom My va där :) Sen i lördags spenderade jag min eftermiddag/kväll/natt efter jobbet hos Jonas o Chicco, de va trevligt, förutom att väsepizzeria får minus av mej men orkar inte skiva why haha .. Sen när vi vakna igår så drog vi te jonas pappa o fick en av mina favvorätter som han är bäst på, kolbullar :D så då blev jag glad igen, han fråga om vi ville ha de o han visste nog mitt svar :P hela dagen var gjort vill jag lova haha för fy fan va gott det är !!!!! Sen blev de bara att slappa ett par timmar sen körde Jonas hem mig o då började jag baka bullar, husmor, utan barn då iofs ;) haha ..

Ikväll blire lungan oxå, tv, börjar 8 imöra sen e ja ledig hela eftermiddagen, vet inte vad man ska hitta på då ?? De märks, nått blire ju alltid, baka kanske ? Mohaha ..

Nu har brödet jäst 2 ggr så skjuts in i ugnen nu ! Ha en bra kväll :)

Puss o kram lilla mig :)


just ja, träna imorgon med Josefine :D Nu e iaf träningsvärken borta i magen :P Ny kommer imorgon !


Skärpning Emelie !

Jaaa, fan vad jag har bleve DÅLIG på att uppdatera, o va händer då? Jo man tappar läsare, men men, kanske gött o bara skrive av sig lite oxå !

Just nu sitter jag iaf hemma i köket o lagar mat, idag blire köttgryta på nöt, låt mig tillägga att det är för första ggn i hela mitt liv jag lagar nått sådant :O Vuxenpoäng till mig ! Mohaha .. Hoppas på att de går att äta, nu väntar jag på att de ska koka en timme innan jag lägger i lite annat smått o gott som jag väntar med för att de inte ska koka sönder ;P

Lilla, elr ja, lilla o lilla, men Chicco iaf hehe, han ligger breve mej o sover, ar bleve mycket gående idag ska jag säga. Imorse var vi uppe med tuppen kl 8 tror ja eller tidigare, gick ut på morronpiss med honom, sen tränade jag på gymmet, sen hem o ut med honom igen o städa hemma, sen gick vi till syster o ner på stan o allt, hej o hå .. Nu äntligen hemma o kommer vara resten av dagen/kvällen oxå :D

O jag är sååå hungrig, var ju bara tvungen o göra denna långsamma mat just idag bara för att jag var så hungrig, men de va de enda jag va riktigt sugen på (iaf när andra lagat) så jag handlade hem ingredienserna o körde på helt enkelt ! För lagar ja nån mat ja inte alls är sugen på så äter jag den inte när de e klart ändå haha, eller så blire en macka elr nått. Har iaf hittat mitt favvofrullebröd: Pågens Fröjd. mumma va gott det är ! Med typ pepparsalami på eller gräddost . Testa !

Kommer inte på nå annat kul o skriva, detta kanske inte va så superkul heller men iaf en liten uppdatering om vad som händer i mitt liv :)

O förresten, de BÄSTASTE BÄSTA av allt: Jag, Emelie Kihlman, har fått FAST jobb :D Så jädrans underbart så ni fattar inte ! Är himla superlycklig över det alltså.. Går inte o beskriva med ord faktiskt :)

Nu ska jag se om jag kan skynda på de sega köttet , hitta nån bra trollformel kanske ?? Poff, så står maten på bordet ! wish ..


RSS 2.0