Julen ...

Kan bara säga att julen har varit underbar, fantastisk, rolig, ja allt positivt man kan tänka sig, helt enkelt den BÄSTA julen i mitt liv :D Underbart att få fira jul i vårat hus o att alla kom hit, man slapp åka hit elr dit, nu va alla samlade o vilken gemenskap, njöt varenda sekund ! Är så förbannat jävla lycklig rent ut sagt :) Jag har världens vackraste sambo..
Vi förlovade oss även på julafton, myspys <3 Andra gången gillt men det känns så himla annorlunda denna gång, så starka tillsammans o han är min drömman o kommer vara så länge jag lever ...
Kan inte beskriva min lycka, den måste man känna för att veta vad man menar, krångligt det blev nu hehe men ni fattar nog !
Fick min efterlängtade hushållsmaskin av älsklingen :D O nu tänker ni " Öö, ville hon ha en sån ? Fan vilken tråkig julklapp !!!!" O nej säger jag då, det var en sån jag önskade mig eftersom jag bakar så himla mycket o det var det bästa jag kunde få :) Hellre nått man har användning för än massa småsaker bara för att man ska ha något att ge sin kärlek liksom . Jag är så glad o så nöjd :D Var även en blender med på den ;)
Julen var helt enkelt suuuper !
Idag har jag jobbat, bara 5 timmar så det gick fort ! Sen åkte jag hem o gjorde fläskpannkaka till min goding o så ringde jag hit svärfar :) Vi fick ju även 2 jättefina hjärtformade väggdekorationer i svart smide med massa värmdeljus i som vi ska ha över matsalsmöblerna :D Som en lycka till julklapp o grattis till förlovningen, så sött tyckte ja !
Imorgon börjar jag kl 3 så tänkte dra te Kd när det öppnar o handla lite på rean, vart ju så glad när jag betalade alla räkningar igår, aldrig haft så mycke pengar över :D Så lite får man faktiskt unna sig då ;)
Ne nu ska vi fortsätta kolla på "god jul, madagaskar" haha vuxna som vi är !
Hoppas alla haft en superjul :) Kram på er

























"All in"

Min Iphone4 !!!!

Yes ! Fick ett glädjande mail idag att min iphone är skickad till posten nu o jag kan följa mitt paket :D Beställde 20 november o skulle få den efter jul men fick den nu, snacka om att den är efterlängtad ! :D Kommer bli lika mycke nörd som min sambo, o han har mobbat mig för han har en iphone3, men nu har jag en iphone4, snart ;) 1-0 till mig ! Haha ne skämt åtsido ...
Nyss ätit mat med min favorit <3 Sen lite lussekatter bara för att det är lucia, o bara för att det är så jävla gött !
Tänkte snart sova medans darling kollar nån dålig b film snart trro de va dödligt vapen, hatar såna actonrullar som är såååå overkligt, fan va fjantigt ! Nästan så ja blir arg på hur folk kan se på sån dynga !
Men va härligt att Chicco hoppa upp i sängen nu efter o ha vart ute o lägger en snöboll i knät på mig, duktig hund !
Grr...
Har iaf beställt kläder nu till jul o nyår, har jag skreve de förut? Jaja skyller på min demens ...
Ne, orka nu är jag för trött o mätt ! Äter som en jävla ko ! Har typ 88 magar känns de som o de blir man ju inte smalare av hmm..

Ha en bra kväll ivartfall !

Nu tar jag helga !

Idag har jag jobbat, dagen gick huuur fort som hellst idag, kändes som 3 timmar ist för 7 på nå sätt :)
Efter jobbet idag var det barnkalas hos grannen, han blev glad för presenten lilla godingen :) Det slutade som det brukar göra med barn i närheten, ist för o sitta still med de vuxna medans barna leker drar dom alltid med mig så jag får va med barna o pyssla o greja, är inte barn mellan 1-4 år helt underbara? Jooo !! Två av barna som va där har jag träffat max 2 ggr men dom tog min hand o gick, så superunderbara :D O bara lyssna på deras kommentarer o deras lillvuxna sätt får en ju o bara vika sig av skratt o sån värme i hela kroppen, finns det något bättre än att få vara bland barn? Nej, skulle kunna vara det 24/7 . Sen är det ju såklart himlans skönt att få komma hem till ett hus o det är helt plötsligt bara tyst, för det tar på en o va bland barn nåra timmar, man är ju slutkörd haha ;) Skämt åtsido, barn är underbara, vilka mirakel !
Imorgon vankas det iaf julbord med familjen (på jonas sida) . Så underbar familj man kan verkligen prata om allt med dom, står dom så nära o det är så skönt ! Så jävla gött o kunna ha sina åsikter o våga säga att man inte tycker lika om saker o ting, jag o svärfar kan smågnabba som bara fan ibland haha sen bara skrattar vi åt det, för han är lika envis som mig o ingen ger sig först ;) Även kallad familjekärlek hehe :P 
Nu sitter vi o kollar film o bara myser, småplanerar hur vi vill att vårat hus ska se ut när det är klart o det är underbart o ha någon o planera med, planera allt som har med framtiden att göra, ha något att längta till :) Vill inte att allt ska hända nu, vill kunna längta, jo visst vissa saker får gärna gå snabbare men ni fattar nog vad jag menar :) 
Bor så underbart o jag har aldrig känt mig så trygg i hela mitt liv som jag gör nu, allt känns så rätt på nå sätt ...
Sen har jag världens bästa vänner oxå, vissa träffar jag inte så ofta men älskar som MINST lika mycket för det ska ni veta ! Ni vet vilka ni är <3  

Det bästa med framtiden är att den bara kommer till oss en dag i taget ...

Herman min herman !

Nu är han död :( Min Herman ! Ska smaka på honom snart sen ta med på glöggkvällen imorgon med Jossa o Emelie på jobbet :D Ska göra en ny Herman till jul tror jag, haft honom 10 dagar nu o matat o skit o de va rätt kul o gott så får bli en till ! Men sen dog kan ju i ungne, levande bränd hehe ...
Sitter o kollar på Simpsons nu o väntar på att GA ska börja :D sista avsnitte för säsonga :(
Gubben jobbar sista natten nu sen får jag mysa hela helgen med honom mitt <3
Vi gjorde (jag) fläskpannkaka idag till middag o fan va gött det är !!!! Borde göra det mycket oftare typ ...
Nu fick jag bloggtorka, hade massa i hövvet idag som jag ville skriva ner men det försvann ju typiskt nog.. Är iaf gööötnöjd med mig sj som klarat sluta bita på naglarna, nu börjar dom iaf synas !! :D Aldrig haft långa i hela mitt liv, minns i tom lågstadiet att jag bet av dom liksom haha , illa !
Men men, ne om en skulle mysa ner sig med Bertil o Chicco lite framför tv:n :)

Btw, HATAR HATAR HATAR BIIIIIIIIIILAR ! Min har paja o vi bytte alla jävla delar i motor man kan tänka sig o den starta idag, glad som fan, sen dog den o beter sig likadant igen. bytte luftnånting haha nått som känner av luft o bränsle o skit för typ 1500 jävla kroner, billigare för mig men ändå :( Sen va de inte ens den som va trasig nu vet vi inte va de e, hallgivare o allt bytt men icke ! Så låna svärmors bil te jobbet som e nylagad o va händer ? Den startar inte när jag slutar jobbet fy fan !! Jag har sån jävla tur med bilar !!! Ne, sälja min skit o köpa en äldre bil, bra mycke äldre, lättmekad o billigt förhoppningsvis.

Ne ha en bra kväll !

Lördagsmys <3

Nu äre lördagsmys för min lilla familj :) Älskling till höger om mig o chicco i mitt knä, elr ja, en liten del av honom iaf, han ligger väl här för att jag har godispåsen i mitt knä oxå, nosen riktigt vibrerar på honom o han dregglar haha, så han fick ju oxå smaka såklart ;)
Bertil har jag tappat bort han brukar alltid va med o mysa men nu har han gömt sig.
Gjorde nyss egna limpor oxå, satan va gött !!!!!!!!!
Börjar inte för ens halv 1 på måndag så två dagars sovmorgon till har ja :D
Inatt på hotellet vart de ingen sovmorgon, vi skulle ju checka ut kl 12, bakis allan, blir ju dålig på bara 2 cider så de krävs ju inte mycke om en säger så!! blää :( Men va gött o bubbla igår o basta med utsikt över karlstad :D Ska börja köpa alkoholfria drinkar de e fan möe godare :)
Ne, nu fåre bli pensionärsjävlar igen o sen nån film, jonas önskade nån action så de fåre väl bli .. ;)

Ha en bra kväll alla o ta hand om varandra <3

Sjuk

Hur härligt är det inte o känna hur förskylningen tar ett järngrepp om en helt o hållet o gärna biter sig fast, men bultander huvud, halsont, värk i öron, feber o snuvig? Inte ett dugg faktiskt !!!!
Se i em om jag klarar att jobba imorgon annars får jag höra av mig te jobbet igen hmm.. Igår kväll trodde ja de kändes bättre men ack fick jag för det när jag vaknade imorse grrr... Bakar iaf lite gott bröd det är ju inte allt för jobbigt, det blir nostalgibröd som jag inte ätit sen jag var liten, hittade receptet :D Blir så tröttsamt o ligga nerbäddad hela dagarna, kanske går över om man grejar lite hemma tänkte ja, o kanske en skön promenad i kylan fast påpälsad, men frisk luft måste ju vara nyttigt ändå liksom ?!?
Både Chicco o Bertil ligger helt utslagna här hemma, elr så är dom bara väldigt uttråkade för att mamma är sjuk o tråkig typ hehe .. Min älskling är ute på lite pimpelfiske(?) med sin far, lite egentid sådär är ju mysit :) Skulle tydligen finnas stoooora abborrar nu så de blir det väl till middag idag isåfall, rökt abborre kanske till o med om dom orkar lägga ner sej på de, gjorde de för 3 vintrar sedan o gud va gött de blev !
Ne, om en skulle försöka ta lite frulle nu ist, mår illa jämt så orkar inte äta de men beror nog på förskylningen.
Ha en bra dag alla <3


Förresten, ni MÅSTE bara måste se filmen "bröderna karlsson" haha fy fan vi skratta oss igenom hela filmen igår, så jävla klockren !

RSS 2.0