Hej Heeeeeeeej, välkommen !

Haha, han låter såååå himla härlig på reklamen för "Färjan 2", han fotografen som välkomnar alla genom att säga "Hej heeeej, välkommen" haha sitter verkligen hemma för mej sj o skrattar åt han alltså ! Jag e knas jag vet ;P
Idag har jag iaf jobbat hela dagen, slutade kl 6 o köpte hem lite sallad o så, gjorde kycklingfilè med en sallad till, den salladen måste ni prova, behöver inte ha nå annat än kycklingen o denna sallad till bli skitgött, har iaf: Grönsallad (hellst salladsmix med ruccola) , tomater, gurka, solroskärnor, blandar vatten o lite oljs o har i salladsmix med blandade kryddor. Blir hur gott som hellst jag lovar ! Godare blire om man lyxar till med honungsmelon i hehe :) Men de blev de inte idag !
Skulle gått ut o gått förut oxå men jag har sån himla träningsvärk idag efter springturen så de gick inte haha, plus mitt underbart goa skavsår jag fick igår kväll när jag gick hem till Anna i mina nya skor :( Hatar det ! Måste köpa skavsårsplåster så jag kan gå normalt :P Nu fastnar såret i strumporna, o hur fresch är det då :S Blää !!!!
Imorgon jobbar jag kort dag, bytte passet nu varannan fredag med en annan, så jobbar 8-1 ist för 9-2, för ska baka timmen innan det öppnar, det är verkligen skitskoj o det går hem hos kunderna :D O de e ju bra !
Jag trivs verklgen helt underbart fantastiskt på mitt jobb, o bättre arbetskamrater kan man inte önska sej, dom är helt suveräna :) Jag liksom längtar tills jag ska jobba när man är hemma bara för att jag trivs så himla bra hehe .. Så det är skönt !
Men nu har jag inte mycke mer o skriva tror jag .. Ska iaf gå ut o gå med Therese nån dag oxå, ska bli kul :) Skönt med sällskap o gött o bara gå o snacka liksom hehe :P
Men nu blire sänga, som jag redan sitter i men mohaha, ska lägga mej ner ist o sova o invänta morgondagen o se va den har o bjuda på ! Hoppas på finfint väder :D
God natt !

Kommentarer
Postat av: Josefine

Det är ju bra att du trivs på jobbet=) det gör jag med, fatta vilken tur ändå att det blev vi som fick jobbet! Bättre arbets kamrater kan man verkligen inte få=) känner mig lite bättre i dag men har fortfarande lite feber och knappt någon röst, men jag kommer nog på måndag så vi ses då=)

2009-05-09 @ 09:00:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0