Halloween ..

Är ju halloween i helgen oxå, då gör man väl inget speciellt ? Mer än att sörja dom döda eller va är det mer ? Har ju inte köpt några gravljus men jag kan tänka på dom istället :) O inte har jag godis hemma till alla bran som kommer o tigger men öppnar inte heller, varför går barn det egentligen ? Gjorde ja de tro ? Nej påskkärring tror ja bara men men .. Visst kan man va snäll o öppna om det typ är nån i familjen eller släkten som går omkring till sådana dom känner men inte annars ! O får ja nå ägg på fönstrena är det jag som jagar dom mohahah ! Nog om det ..

Väntar på älskling, vi ska nog bara kolla nån skräckis ikväll, brukar ju gå de för fulla rullar på halloweenhelgen så :) Imorron blire oxå lugnt, ska till Kil en sväng .. Sen på kvällen vet ja inte va vi hittar på men de brukar alltid lösas :D Inge sugen på att gå ut på krogen heller direkt, blir nog en hemmamyskväll ..
Snart flyttar My o Johannes grannar med oss, ska bli kul :D

O ja blir så störd på att dom man mailar till när man söker jobb ALDRIG svarar !! Grr .. Inte ens säga att det inte finns längre elr nå blir tokig ! Dålig stil tycker jag ! Synd man inte kan bli hemmafru, eller kan man det o få en inkomst ? Vore perfekt ju :D För det vill ja va ! "Jobba" med något man känner att man vill, just nu iaf .. O vara på hemmaplan, ännu bättre :D Jaja, får forska lite i de ;P

Nu ska ja va social med Anna på msn vi skickar massa roliga figurer som pratar o grejjer till varandra haha, en fredag som denna, i brist på annat :D Men kul äre !

hej hej !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0